2777
2789
عنوان

خانومایی که تمیزی وسایل خونه براشون مهمه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 28 پست
نه اتفاقا موندگار تره ولی فقط مشکل خط افتادن و خاک گرفتنشه ..خط افتادنو باید مواظب باشی

چجوری مراقب باشم😂 اگه مهمون بیاد خط بیفته چی

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون😂😐مهمونو اسباب کشیو

وای دقیقا 

حالا خیلی مهمون ندارم درکل 

ولی خب نمیتونم هی به بچه هاشون بگم نکن بشین مراقب باش 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

چوبی مجلل تر و شیک تره با یه دستمالم پاک میشه راحت اگه مراقب باشید خط و خش اینا نیفته مثل روز اول نو ...

مراقبت خاصی داره؟

یعنی شما روش خاصی داری؟

مهمون رو چیکار کنم ؟

من مبل دسته چوبی گرفتم قشنگه ولی زیاد نمیشه ازش استفاده کرد برای مهمون خوبه که اونم ما سالی یه بار مهمون داریم مبل راحتی که همیشه بشه استفاده کرد بهتره مبل دسته چوبی وقتی خوبه که خونه بزرگ داشته باشی یه دست راحتی هم بزاری 

نگهداری هر دوش به خودت بستگی داره هر دو میتونن ده سال عمر کنن 

و میتونن یه شب داغون بشن :)

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

چوب خط و خش بیوفته بازم میشه یطوری درستش کرد ولی پارچه نه بعد دسته پارچه ایا فرو میره دسته هاشون

چجوری میشه چوب رو درست کرد؟

ببخشید البته برای بعدا میپرسم 

مراقبت خاصی داره؟یعنی شما روش خاصی داری؟مهمون رو چیکار کنم ؟

واسه اینکه همیشه براق بمونه من آب ولرم و صابون هفته ای یکبار تمام چوب هاشو میکشم بعد سریع خشک خشک میکنم اصلا نباید رطوبت بمونه چون عمرش کم میشه بعد یه واکس های بیرنگ هست مخصوص همین مبلایه بعد دستمال کشیدن یکم سر دستمال میزنم همشو میکشم برق می‌زنه انگار تازه خریدی 

درمورد مهمان هم اگه مهمون بچه زیاد نداشته باشه و رفتو آمد یکسره نداشته باشین کاری نمیشه من خودم بچه کوچیک دارم تا حالا که کاری نکردن معلوم نیست حالا بزرگشن هم همینطور میمونه یا نه😁

واسه اینکه همیشه براق بمونه من آب ولرم و صابون هفته ای یکبار تمام چوب هاشو میکشم بعد سریع خشک خشک می ...

ممنونم😍😍😍