2777
2789
عنوان

هرچی تست میزنم غلط درمیاد😭

520 بازدید | 12 پست

کتابو میخونم میرم تست میزنم موقعی که میزنم میگم ایندفعه دیگه اکثرا درست زدم میرم چک میکنم میبینم از بیستا پنجتاش درسته بقیش یا غلطه یا نزده 

بهم ریختم

طبیعیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم تعداد درست و غلط نیست 

مهم اینه ک از غلطات درس بگیری و اصلاحش کنی تا کم کم اون اشتباه و تکرار نکنی

گهی گریان، گهی خندان، گهی چون اَبر سرگردان، گهی عاقل‌تر از عاقل ، گهی نادان‌تر از نادان! 🪴

کتاب تنها کافی نیست،درکنارش درسنامه رو با دقت بخون یا کلیپای اموزشی ببین

سطحی درس نخون

به کلید واژه ها دقت کن و با دقت تستو تحلیل کن بعد گزینه رو بزن ،قطعا درست میشه

کنکور رو گذاشتم کنار الان حس آزادی دارم راحت شدم 

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین
نگرانم واقعا این هفته قلمچی دارم

برنامه این هفتتو با این روند انجام بده که از بودجه بندی عقب نمونی،مطالبی رو که خوب کار نکردی بعد از ازمون به برنامت اضافه کن و مجدد بخون

آره.پارسال من یه سری ۸۰ تا تست زدم همه غلط از قلب

الهی موفق باشید براتون خوشحالم که تونستید رشته دلخواه تون درس بخونید 

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین
الهی موفق باشید براتون خوشحالم که تونستید رشته دلخواه تون درس بخونید

مممنونم 

انشالله نصیب شما

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

مممنونم انشالله نصیب شما

من نکشیدم گذاشتمش کنار فقط اتلاف عمرم بود از رشته الانم راضیم