2777
2789
عنوان

خدایا خیلی غمگینم کمکم کن😭

193 بازدید | 24 پست

خدایا چقد تحمل کنم  از وقتی ب دنیا امدم پدرم رفت سراغ زن دیگه ای با نداری بدبختی مامانم بزرگم کرد حالا بخاطر دل خوشی و شادی مامانم با پسری نامزد کردم ک نه میتونم بگم دوسش ندارم و نمیتونم بگم دوسش دارم اصلا یه جوریم من دلم میخواست درس بخونم دلم میخواست برم دنبال استعدادم دلم میخواست ارایشگر بشم میخواستم مستقل بشم ولی حالا نامزد کردم نامزدم خیلی هم دوستم داره عاشقمه ولی من همش غمگینم نمیدونم چکار کنم 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

سلام عزیزم

یه گـ روه دردودل داریم همه خانم هستیم

از بدو ورود وویس میگیریم

اگه خواستی درخواست دوستی بده

لـ.ینک بفرستم برات

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سرت😐

میدونم ممنون 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

چی بهتر از این که نامزدت دوستت داره با اینکه بابا هم نداشتی یکی گرفتت و الان عاشقانه دوستت داره یکم ...

همینو بگو دختر 

الان هرکی میخواد ازدواج کنه خود خونواده پسر آنقدر کلاس میزارن و...

دختر بشین فکر کن اگه آدم درستبه اذیتت نمیکنهمهربونه وآقاست که خیلی خوبه.باهاش صحبت کن که بهت کمک کنه ...

تا روستا زندگی کنی و رویا های بالایی داشته باشه اوج دیوانگی

باز تو خوبه یکی داری که می‌دونی دوست دارهما چی بگیم که مردیم از تنهایی

خداروشکر کن تنهایی کسی نداری ک همش عذاب وجدان داشته باشی ک یه وقت ناراحتش نکنم 

چی بهتر از این که نامزدت دوستت داره با اینکه بابا هم نداشتی یکی گرفتت و الان عاشقانه دوستت داره یکم ...

من تو نداری زندگی کردم اینم ک فقیر بیشتر اذیت میشم ک خواست هامو نمیتونه برآورده کنه