2777
2789
عنوان

شوهرم گفت برو دنبال زندگیت

1965 بازدید | 78 پست

اول ازدواج حلقه و پول و طلا هرچی برا عروسی بهم داده بودن فامیل و خانوادم دادم بهش بدهیاشو داد یخچال مون بزرگ بود ماهم مستاجر گفتیم خراب میشه گذاشتیم خونه مادر شوهرم رفتیم یه یخچال کوچیک خریدیم بعد چند وقت مادر شوهرم یخچال جهیزیمو آزمون خرید  شوهرم گفت با پولش برات یه خونه بهتر اجاره میکنم خونه رو اجاره کرد پول پیش خونه قبلی رو داد رفتم یه تیکه طلا خریدم بعد ۴ماه اومد گفت نمیتونم اجاره بدم سخته اومدیم تو حیاط مادر شوهرم زندگی میکنم یه ماه پیش طلایی که با پول پیش خریده بودم رو برد فروخت بدی شو داد الآنم یه ۲۰۰ملیونی بدهی داره قبل به زور این قد میگفتم تا مرغ می‌خرید الان که دیگه اصلا چیزی برا تو خونه نمیخره امروز رفتم باهاش داروخانه دست تو کیفم کردم دیدم پول کمه گفتم تو برداشتی گفت اره صبح برداشتم دیگه نتونستم خرید کنم ۵۰تومن پولم کم بود الآنم ۶تا دندان جلوم عصبی و پر کردن میخواد ولی پول نیست درست کنم   اون وقتی بهش پیام دادم دیگه تحملم سر اومده  اونم گفت منم میخواستم دیگه الاف من نباشی برو دنبال زندگیت واسه خودت بهتر منم گفتم باشه کلید خونه رو داری یا برات بزارم گفت ندارم منم گفتم فلان جا برات کلید می‌زارم گفت باشه گفتم دیگه منو نمیبینی 

میدونم کلی بدهی داره تو شرایط سختیه ولی منم سختمه 

امروز داداشم اومده خونه مامانم بعد چند وقت دلم براش تنگ شده به همین بهانه امشب  میرم خونه مامانم میمونم ولی فردا رو نمی‌دونم چی کار کنم برگردم یا نه نمی‌دونم چی کار کنم  

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

شوهرت رو پر رو کردی

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

یعنی چی برو دنبال زندگیت؟؟؟؟؟؟؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الآنم پیام داده رفتی منم گفتم هنوز نه مامانم رفته مهمونی

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...
یعنی چی برو دنبال زندگیت؟؟؟؟؟؟؟

یعنی برو خونه بابات دیگه 

هوم چه بی غیرته شوهرت یعنی چی برو دنبال زندگیت😐

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

شوهرت رو پر رو کردی

همیشه سعی میکردم درکش کنم و همراهش باشه تو سختی کمکی اگه میتونم بهش کنم