2777
2789
عنوان

شوهرم گفت برو دنبال زندگیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل اینستا میگفتی زندگی من تویی😂

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

دمت گرم خیلی صبوری

من اصلا ادمه این مدل زندگی نیستم

نهایتا موقتا نه اینکه چند ساله میگی اینطوریم

چرا تغییر نمیکنید پس

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

شغلش چیه

سوپر مارکت داشت ولی یه ماه جمع کرده الان کارگری می‌کنه 

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...
همیشه سعی میکردم درکش کنم و همراهش باشه تو سختی کمکی اگه میتونم بهش کنم

اون چه تلاشی کرد؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

ببین علاوه بر اینکه شوهرت بی پوله بی‌غیرت هم هست،اتفاقا برو خونه مامانت و ب مامانت بگو ک چقدر تو مضیقه بودی این مدت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

دقیقا منم تو این وضعیتم گلم

هفت ساله که ازدواج کردیم تو این هفت سال یکبار خیالم از بابتش راحت نبوده همیشه دغدغه مالی داشتیم فقط فقط بخاطر کم کاریاش هیچوقت هیچوقت تلاشی نکرد برا تغییر وضعیتش

بااینکه هرکسی تو این موقعیت این بود میتونست وضعش خیلی توپ باشه ولی از بس که ......هیی

منم همچنان میسازم با اینکه اندازه سر سوزنم علاقه ای به این زندگی ندارم 

همیشه سرشکسته ام کرده .ولی نمیدونم چرا دارم ادامه میدم 

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
دمت گرم خیلی صبوریمن اصلا ادمه این مدل زندگی نیستمنهایتا موقتا نه اینکه چند ساله میگی اینطوریمچرا تغ ...

۳سال نیمه ازدواج کردم سال به سال شرایط بدتر و بی پول تر

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

چرا این همه بدهی داره؟؟؟به کجا خرج کرده؟؟؟ شغل و درآمدش طوری نیست که بتونید بدهی ها روبدید ؟؟خونه مادرت یا مادر شوهرت جا نداره فعلا اونجا زندگی کنید به شرطی که از لحاط مالی مدیریت کنی اختیار دست خودت باشه