2777
2789

امپول متوترکسات زده باشن براشون تو بیمارستان ؟چیشد علائمتون چی بود لطفا بگید من اخه علائمت کلا ندارم ینفر کنارمه برا اونم تزریق کردم اونم مثل من پس از کجا بدونیم اثر کرده یا نه فقط سردرد دارم 

لطفا کسایی که میدونن جواب بدن فقط تا اگه تاپیک جواب موند بتونم پاک کنم حداقل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان اول امپول زدن برات؟نه بمن گفتن مجبور به جراحی بشیم به احتمال خیلی خیلی زیاد مجبوریم لولرو دراری ...

نه قبلش هرچی التماس کردم حداقل یه مسکن بزنین داشتم از درد میمردم گفتن نمیشه نباید مسکن زد دیگه یه دفعه رفتم اتاق عمل از کمر به پایین بی حسم کردن مثل سزارین 

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

نه عزیزم ممکنه صبح مرخص بشم روز ۴ برگردم برا بررسی بتا ممکنه هم تا پس فردا اینجا باشم مشخص نیست

😔😔 میدونم خیلی سختی کشیدی ولی دیگه تحمل کن آخراشه عزیزم خدا بهت انشالله به زودی زود سلامتی کاملتو برگردونه

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😔😔 میدونم خیلی سختی کشیدی ولی دیگه تحمل کن آخراشه عزیزم خدا بهت انشالله به زودی زود سلامتی کاملتو ...

مرسی عزیزم ولی واقعا من جزو نادرترین موردا بودم باور کن 😔چع تو سایت چه بیمارستان فقط بهم گفتن خدا بهت رحم کرده لولت پاره نشده تا حالا 

مرسی عزیزم ولی واقعا من جزو نادرترین موردا بودم باور کن 😔چع تو سایت چه بیمارستان فقط بهم گفتن خدا ب ...

واقعا هم خدا بهت رحم کرده اگر تو مشکل نادر ترین بودی پس باور کن عزیز ترین بنده پیش خدا هم هستی که اینطور بهت توجه کرده و بهت رحم کرده مطمئن باش همه چی دست بالا سری هستش

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم

مگه شما درگیر انداختن بقایای بارداری نبودی؟

جنینت اییست قلبی کرده بود و ضربانش ضعیف بود 

دکترتم هی قرص متیل ارگونین میداد 

دفعه اخر گفای میخای بری طب سنتی 

الان دیدم میگی حاملگی خارج از رحم دارم 

متوجه نشدم

دوباره باردار شدی یعنی تو این فاصله که بقایا داشتی مینداختی و خارج رحمی شده؟

سلام عزیزممگه شما درگیر انداختن بقایای بارداری نبودی؟جنینت اییست قلبی کرده بود و ضربانش ضعیف بود دکت ...

سلام عزیزم اونروز که گفتم میخوام برم طب سنتی زنگ زدم اونم گفت بهتره بری سونو وقتی نه اندازه میدونی نه چیزی  ما از کجا بگیم منم گفتم راست میگه پا شدم رفتم سونو رنگی گفت بقایا نداری این چیه سمت راستت من ترسیدم گفتم نمیدونم گف هر چیه تو لولته تو تخمدان نیست این یا خارج رحمیه یا کیست سریع برو بیمارستان که اومدم گفتن خارج رحمیه از اول دوقلو بوده گویا و یکیش خارج رحمی این مدت این همه سونو رفتم هیچ کدوم ندیدن