2777
2789
عنوان

کسی از برنامه طلاین طلا خریده آیااااااااا🤑

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 42 پست
انتن گوشیتو قطع و وصل کنقسط کد معرف بزن

نمیشه😭☹️

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نتت ضعیفه تلاش کن میشههمین ک کد روبزنی بدون خرید بهت ۲۰تومن میدهبعد با گوشی خانوادتم الکی براشون با ...

باشه مرسی

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
من با گوشی شوهرم و مامانم وعمه ام ودوستام ۲۰۰تومن جمع کردم دوست واشنا داشته باشی میتونی جمع کنی

فیلترشکن میخاد؟؟

نتت ضعیفه تلاش کن میشههمین ک کد روبزنی بدون خرید بهت ۲۰تومن میدهبعد با گوشی خانوادتم الکی براشون با ...

چجوری؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ثبت نام میکنی براشون با کد معرف خودت دیگهکد منم بالا هست بزن هر دو بگیریم

الآن با مامانم رفتم نداد که.. حتما باید احراز هویت کنیم؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

کد زدی؟کد نزنی نمیده

اره کد معرفو زدم، خب پس همونه باید کدملی رو بزنم