اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقد خریدی من میخام ۱۰۰ هزار تومن بخرم می ارزه؟؟سودش چجوریه مثلا چقد طول میکشه۱۰۰ هزارم بشه ۲۰۰
من قبل اینکه طلا گرون شه 450 خریدم.... چن روز پیش فروختم 550
100 تومن روش اومده بود
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من قبل اینکه طلا گرون شه 450 خریدم.... چن روز پیش فروختم 550 100 تومن روش اومده بود
به نظرت الان زمان خوبیه برای خرید؟
اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
اتفاقا منم میخوام بخرم اما هی بالا پایین میشه، دیروز هر میلی تقریبا 47 بود، الان شده 45
میترسم تا بخرم بیاد پایین
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اتفاقا منم میخوام بخرم اما هی بالا پایین میشه، دیروز هر میلی تقریبا 47 بود، الان شده 45 میترسم تا بخ ...
☹️
من فک میکنم باز بره بالا نمیدونممممممم
اتفاقا منم میخوام بخرم اما هی بالا پایین میشه، دیروز هر میلی تقریبا 47 بود، الان شده 45 میترسم تا بخ ...
با کد دعوت شما منم طلا گیرم میاد؟؟
تو گوگل بزن دانلود اپلیکیشن میلیده تومن ده تومن هم میتونی خرید کنی
اره زدم
تو گوگل بزن دانلود اپلیکیشن میلیده تومن ده تومن هم میتونی خرید کنی
کد رو زدم ولی نمیره صفحه بعد خیلی کنده