2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

350 بازدید | 29 پست

امروز من متوجه یه توده گوشتی کوچیک روی کشاله ران شدم میتونه زگیل تناسلی باشه؟ دقیق ندیدمش و خب من هیچ رابطه جنسی هم نداشتم تا حالا و استخر زیاد میرم😭😭 اینقدر استرس دارم همش کارم شده گریه 

چیکار باید کنم کسایی که تجربه دارن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر 

بعید میدونم زگیل باشه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
دکتر زنان زایمان باید برم؟😭

اره عزیزم 

نگران نباش زگیل نیس بت قول میدم 

اگرم بود میسوزونه و تمام 

بدن در عرض 2 سال خودش ویروس و از بین میبره 

ب این ترسناکی ک تو سوشال مدیا هست نیست واقعا 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
اره عزیزم نگران نباش زگیل نیس بت قول میدم اگرم بود میسوزونه و تمام بدن در عرض 2 سال خودش ویروس و از ...

شما تجربشو دارید؟ حتی میترسم به مامانم بگم فکر میکنه از رابطه جنسی چیزی منتقل شده بهم

اره عزیزم نگران نباش زگیل نیس بت قول میدم اگرم بود میسوزونه و تمام بدن در عرض 2 سال خودش ویروس و از ...

اخه من داخل گوگل خوندم که پخش میشه باعث سرطان دهانه رحم میشه بعد نباید شیو کرد اصن نمیدونم باید چیکار کنم

شما تجربشو دارید؟ حتی میترسم به مامانم بگم فکر میکنه از رابطه جنسی چیزی منتقل شده بهم

نیازی نیست بگی 

برو دکتر  خیالت راحت شه 

بله متاسفانه بعد زایمانم متوجه شدم 

گمونم از بیمارستان و اون خانمی ک شیاف میزاشت گرفتم 

چون همسرم آزمایش داد نداشت