2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 29 پست
اخه من داخل گوگل خوندم که پخش میشه باعث سرطان دهانه رحم میشه بعد نباید شیو کرد اصن نمیدونم باید چیکا ...

اوفایی ک بیماری زمینه ای دارن یا سیستم ایمنی پایین یا دیز متوجه میشن بله 

مو بر استفاده کن فعلا تا بری دکتر خودش راهنمایی میکنه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا هیچ رابطه جنسی نداشتم تا حالا نمیدونم چطور ممکنه اخه

اگه لبه استخر نشسته باشی ممکنه 

وگرنه هیچ 

تازه اونم بعیده و احتمالش خیلی کم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
آره چند روز پیش استخر که رفتم لبه استخر نشستم

چی بگم انشالله ک نیست 

بازم برو دکتر ک خیالت راحت شه 

ولی زگیل نیست من بت قول میدم 

رفتی بیا بم بگو 

چی بگم انشالله ک نیست بازم برو دکتر ک خیالت راحت شه ولی زگیل نیست من بت قول میدم رفتی بیا بم بگو

پیش دکتر که رفتم گفتن احتمالش خیلی کمه که باشه یا باید صبر کنی تا زمانی که ازدواج کنی و بتونیم پاپ اسمیر انجام بدیم یا یه مدت زمانی صبر کنی که ببینی ایا بیشتر میشه تعدادشون یا نه یا باید پیش دکتر پوست بری تا نمونه برداری کنه و تشخیص بدن که آیا هست یا نه که این هم باز ۱۰۰ درصد نیست