2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت به روش آی یو آی

493 بازدید | 22 پست

سلام خانم های مهربون.شرمنده مزاحمتون میشم. ما دوتا دختر ناز داریم برای تعیین جنسیت به روش آی یو آی کسی تجربه داره ؟ روش آی وی اف هزینه اش برای ما زیاده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم نتیجه دیدن یا نه ولی تو مرکز ناباروری که میرم همیشه خیلی از این موردا هستن . دوبار که خودم انجام دادم البته بدون تعیین جنسست خانومای کنارم دو تاشون شرایط شما را داشتن 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
اسپرم شوهرت را شستشو میدن y ها را جدا میکنن و وارد رحم شما میکنن

یبار اینکار رو کردم ولی خیلی بد بود اولا خود دکترم نیومد بالا سرم . دوما قبلش هیچ آزمایش اسپرمی نگرفتن از همسرم.سه که خیلی بد بود من و همسرم رو به اتاقی هدایت کردن که پشت در اتاق خودشون نشسته بودن و گفتن به روش دهانی اسپرم همسرتو بیار دخول نداشته باشید حضور اون خانم و حرفش به من و همسرم استرس زیاد داد جوری که نتونستیم کاری کنیم با کلی بدبختی اسپرم دادیم و کار انجام شد ولی انقدر برامون تلخ بود که اصلا به دلم نبود و نگرفت 

احتمال اینکه همون جنسیتی که میخواین بشه خیلی زیاده به من گفتن یعد ای یو ای نزدیکی داشته باشم ولی اونا نه چون تعیین جنسیت کردن

فک کنم بیشتر دکترها انجام بدن اگه مشکلی نداشته باشین و سالم باشین 

اگه اسپرم ضعیف باشه انجام نمیدن 

یبار اینکار رو کردم ولی خیلی بد بود اولا خود دکترم نیومد بالا سرم . دوما قبلش هیچ آزمایش اسپرمی نگرف ...

واااای 

تو مرکز ناباروری اصفهان اصلا نمونه گیری اینطوری نیس

یعنی چی دهانی؟ 

بزاق دهان اصلا نباید باشه نمیشه که دست هم باید تمیز و خشک باشه

واااای  تو مرکز ناباروری اصفهان اصلا نمونه گیری اینطوری نیس یعنی چی دهانی؟  بزاق دهان ا ...

بله یادم اومد میگفت بزاغ دهان نباشه همبستری هم نباشه با دست واسه همین شوهرم استرس گرفته بود