سلام خانم های مهربون.شرمنده مزاحمتون میشم. ما دوتا دختر ناز داریم برای تعیین جنسیت به روش آی یو آی کسی تجربه داره ؟ روش آی وی اف هزینه اش برای ما زیاده.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم نتیجه دیدن یا نه ولی تو مرکز ناباروری که میرم همیشه خیلی از این موردا هستن . دوبار که خودم انجام دادم البته بدون تعیین جنسست خانومای کنارم دو تاشون شرایط شما را داشتن
اسپرم شوهرت را شستشو میدن y ها را جدا میکنن و وارد رحم شما میکنن
یبار اینکار رو کردم ولی خیلی بد بود اولا خود دکترم نیومد بالا سرم . دوما قبلش هیچ آزمایش اسپرمی نگرفتن از همسرم.سه که خیلی بد بود من و همسرم رو به اتاقی هدایت کردن که پشت در اتاق خودشون نشسته بودن و گفتن به روش دهانی اسپرم همسرتو بیار دخول نداشته باشید حضور اون خانم و حرفش به من و همسرم استرس زیاد داد جوری که نتونستیم کاری کنیم با کلی بدبختی اسپرم دادیم و کار انجام شد ولی انقدر برامون تلخ بود که اصلا به دلم نبود و نگرفت