2777
2789

نه کلا.. مثلا یکم دروغ بگین دررابطه بایه‌چیزی

من خودم مثلا یکی دوروزپیش که انتخابات شهرداری مدرسه بود، رفتم به سال پایینیاگفتم که باید به همکلاسی من رای بدین. اونم اجبارکردم

خلاصه رفتم به همکلاسیم رای دادم، فقط میخام بهشون یکم اغراق کنم. اونم که بگیم بخندیم

بابام میگه تواینکارو واسه جلب توجه میکنی تا کمبودات روجبران کنی میگم نه اتفاقا دوست دارم اونارو خوشحال ببینم چه مشکلی داره

جان چہ مي‌دانست، ازدنیـا چہ خواهدکشید =)

نه 

متاسفانه به رک بودن معروفم 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا میگن میخایی جلب توجه کنی من گفتم نه فقط میخام اونا خوشحال باشن همین

ببین چی خوشحال خودت میکنه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خودمو بیخیال.. واسه اونا میگم مثلا دوست بشن باهام

با این جملت فهمیدم بابات درست میگه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

خودمو بیخیال.. واسه اونا میگم مثلا دوست بشن باهام

عزیزم💔

اول به فکر حال خوب خودت باش

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

عزیزم💔اول به فکر حال خوب خودت باش

مگه کسی به فکرمن هستش؟ من هرسری دارم حال اونارو میپرسم ببینم چطور هستن، تاحالا شده بیان بپرسن حالمو؟

من خوردم زمین بجای اینکه دست همکلاسیشونو بگیرن و کمکش کنن بهش خندیدن، بجای اینکه مادرم بیاد بگه افرین پیشمیاد تقصیرخودت نبود، میگه تو بچه ای، اسکلی و کاری انجام نمیدی

کی به من اهمیت اصلا من شایدم موجود خارجی ندارم شایدم یه توهمم اصلا=)

جان چہ مي‌دانست، ازدنیـا چہ خواهدکشید =)