بچه ها پست رو قفل میکنم تا کسانی که عقایدشون فرق داره با هم بحثشون نشه.
فقط اینو بگم که من از دسته کسانی بودم که همیشه میگفتم افغان ها ایران چکار میکنن و باید ریپورت بشن و خارجشون کنن از ایران حتی توی یه سایتی بود اسمش کارز بود چی چی بود که نظر سنجی گذاشته بودن که رای به حدی برسه مسئولین پیگیر بشن و ریپورتشون کنن تو اون سایت شرکت کردم ولی واقعا امروز عذاب وجدان گرفتم و از ته دل پشیمونم امروز با چشمای خودم دیدم که این بنده خدا ها چقدر مظلومن چقدر ساده هستن یخچالی رو که ما4نفری بلند کرده بودیم این بنده خدا یه نفری انداختش رو شون شاید باورتون نشه منم اگه با چشم خودم نمیدیم باور نمیکردم نه تنها یخچال چند ها تا وسیله دیگه مثل موتور.
میدونید برای چقدر این همه زحمت کشید برای400هزار فقطططط.
وقتی میخاستم کمک بدم میگفت تو اذیت نکن خودتو وظیفه منه(البته با لحجه میگفت که بلد نبودم مث اون بگم)
راننده کامیون بهش با عصبانیت گفت بزار یکم به درد بخوری سریع خالی کن الان بار بعدیم از دستم در میره اونم آروم سه بار به حالت ترس گفت چشم.
دیگه به افغانیه گفتم هر روز کار میکنی که خوبم متوجه نمیشدم چی میگه ولی چند بار پرسیدم متوجه شدم که صاحب اون کامیون که با من600طی کرده بود برای کارگر چون که اون کار رو به افغان معرفی میکنه200برای خودش ورمیداره و400داد افغانیه.
واقعا دلم خیلی سوخت براش دیگه200هم من گذاشتم رو چهارصد هزارش انعام دادم بهش واقعا ناقابل بود در برابر اون همه زحمت مطمعنم اگر بی رحم ترین آدم رو کره زمینم باشید اگر اون لحظه رو میدیت که طرف چطور اون وسایل سنگینو که بلند میکرد صورتش بخاطر فشار قرمز میشد اشک براش میریختین درسته امروزه هرکسی اینقدر مشکل داره که مشکلات بقیه براش اهمیتی نداره اما یه چیزی به اسم انسانیت وجود داره که خیلیا هنوز تو وجودشون حس میشه.اونا هم از رو خوشیشون نیومدن ایران.
اگر بعضیا کامنت های قدیمی من رو دیده باشن راجب افغان ها میفهمن قبلا چی میگفتم راجبشون ولی امروز حالم بد شد.
نظر من از امروز اینه که اونا هم انسان هستن و هرچقدرم باعث سخت شدن شرایط مملکت ما بشن که از نظر من نه تنها باعث سخت شدن شرایط نمیشن بلکه ازشون داره سواستفاده هم میشه مخصوصا اونایی که مث این بدبختا غیرقانونی هستن بیشتر ازشون کار میکشن و حقوق کمتری هم میدن من امروز همه چی رو گذاشتم کنار فقط انسانیتو در نظر گرفتم من قبلا تو تاپیکا میگفتم باید ریپورت بشن چون هویت ندارن باعث نا امنی میشن این موضوع هم قابل توجه هست اما خوبو بد همه جا هست و من مظلومیتی که از این دیدم انسانیتم بر همه ی افکار گذشتم غلبه کرد انسانیت#