2777
2789
عنوان

مادر زن پرو

192 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من مادرم یک هفته در میون میاد خونمون چند روز به چند روز میمونه از اون ورم خوشش نمیاد بریم خونش برا همین من یک ماه یه بار یه عصر میرم ولی ازاون وز خودش هی میاد شوهرم کلافه شده میگه این وضعشه راحت نیستم بنظرتون چجوری به مادرم بگم کمتر بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودمو جای شما گذاشتم 

ترجیح دادم همسرم را متقاعد کنم تا اینکه به مادرم بگم نیاد منزلم (البته من مادر ندارم کاش بود روی چشمام نگهش میداشتم)

شاید نظرات کاربران دیگه کارآمد باشه براتون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

ببخشید خندم گرفت...مادرت قشنگ چتر بازه .یعنی چی دوست نداره شما برید خونش..تلفنی کمتر ی مدت باهاش صحبت کن...یه مدت بگو نیستیم فلان...بالاخره همسرت هم حق داره.خونه واسه آرامشه....عجیبه پدرت چیزی بهش نمیگه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
ببخشید خندم گرفت...مادرت قشنگ چتر بازه .یعنی چی دوست نداره شما برید خونش..تلفنی کمتر ی مدت باهاش صحب ...

چرا همش بابام اینا میگن بیا خونه همسرمم هی میگه مامانت چتر شده خونه ما این چه وضعشه 

عزیزم اینجا هیچکس منو نمیشناسه برا همین مشکلمو واضح نوشتم از آورم خب شوهرمو چیکار کنم

زنگ زد گفت دارم میام خونتون بگو ای وای من آماده شده بودم دارن میام خونه شما یا اگه نخاستی بگو دارم میرم خرید یه بار دیگه بگو بیرونم ی بار دیگه بگو کار دارم 

فک کنم چن بار بگی اینجوری دیگه میاد شاید

زنگ زد گفت دارم میام خونتون بگو ای وای من آماده شده بودم دارن میام خونه شما یا اگه نخاستی بگو دارم م ...

نه اصن اینوجوری نیس میگه من بخاطر نوم میام بخاطر شما نیس که بعد هر مشکلی باشه پا میشه میاد

بنظرتون واضح بهش بگم شوهرم غر میزنه

نه بابا.بعدا ب دل میگیره هی بهت تیکه میندازه....بقیه تاپیکاتو راجب مادرت دیدم....ببین درسته احترام بهش واجبه...ولی انگار مادرت ازون آدم هاست که باید ازش یکم دوری کنی....خودت یکم سرد برخورد کن...من خودم اینطوری ام حوصله نداشته باشم بی احترامی نمیکنم.ولی محل هم نمیکنم زیاد

نه اصن اینوجوری نیس میگه من بخاطر نوم میام بخاطر شما نیس که بعد هر مشکلی باشه پا میشه میاد

خب زنگ میزنی مشکل بهش میگی...پامیشه میاد...زنگ نزن