2777
2789
عنوان

چه مارک ژل شستشوی صورتی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه قرار باشه قبلش صورتو بشوریم پس این به چه درد میخوره اخه روش نوشته ارایش پاک کن صورت و چشم

عزیزم تونر مکمل پاک کنندگیه یا باید به تنهایی استفاده بشه یا نهایتش قبلش صورت رو بشوریم

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
عزیزم تونر مکمل پاک کنندگیه یا باید به تنهایی استفاده بشه یا نهایتش قبلش صورت رو بشوریم

اخه دکتر من چیز دیگه ای گفت اصلا اینو برام نوشت اخه من پوستم حساسه و لیزر کردم واسه لک بعدش اینو برام نوشت البته گفتم یه چیز خوب میخوام

چون پوست وقتی با مواد شوینده مثل ژل یا پن و صابون شسته میشه خیلی زمان میبره تا موادی رو که از دست داده جایگزین کنه تونر رو استفاده میکنن که موادی که پوست در طول شستشو از دست داده سریعتر جایگزین بشه

اون تیونر که شما میگی حالت اسپری بود اونم قبلا استفاده میکردم

تونر غیر اسپری ای هم داریم من از داروخانه هم که خریدم گفت نیاز به شستشو نداره اگه قبلش صورت رو بشوریم هم اشکالی نداره

کسی ژل شستشوی صورت اوریاژ استفاده کرده خوبه؟

من اورياژ واسه پوست چربو استفاده كردم و راضي بودم.

ولي شما با توضيحاتي كه داديد پوست فوق العاده خشك و حساسي داريد،و پيشنهادم اينه كه شوينده ي صورت كيو وي يا شوينده ي ايوروشه رو بگيريد 

...I faith to myself
من اورياژ واسه پوست چربو استفاده كردم و راضي بودم. ولي شما با توضيحاتي كه داديد پوست فوق العاده خشك ...

پوستم چربه ولی خیلی کم ابه و به خاطر همینم پوسته پوسته میشه یه ژلی میخوام که ابرسان هم باشه اتفاقا میخواستم ایوروشه بگیرم ولی بعضیا میگفتن خوب تمیز نمیکنه شما استفاده کردید؟

پوستم چربه ولی خیلی کم ابه و به خاطر همینم پوسته پوسته میشه یه ژلی میخوام که ابرسان هم باشه اتفاقا م ...

ايوروشه رو من واسه پوست مختلطشو استفاده كردم و خوووب بود راضي بودم و بعدش هم تونر پوست مختلطشو ميزدم...

فقط من پوستم خيلي خيلي چربه و بايد مخصوص پوست چربو ميگرفتم و نه مختط...

ولي از تميز كردنش راضي بودم ...

...I faith to myself
ايوروشه رو من واسه پوست مختلطشو استفاده كردم و خوووب بود راضي بودم و بعدش هم تونر پوست مختلطشو ميزدم ...

تونر رو واسه چی استفاده میکردی عزیزم؟من چند روز پیش تونر بیودرما پوست حساسشو گرفتم ولی فقط یه بار زدم پوستمو خیلی میسوزوند

عزیزم پوستت اگه خشکه بهتره شیر پاک کن بخری 

والله چند روز پیش تونر بیودرما مخصوص پوست حساشو خریدم ولی خیلی پوستمو سوزوند دیگه نزدم