2777
2789
عنوان

چه مارک ژل شستشوی صورتی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 52 پست
پوستت خشکه؟ بیودرما واسه پوست خشک داره خیلی خوبه  من هیدرودرم هم داشتم خوب بوده ولی سینره پوست ...

تونر بیودرما گرفتم مدل سن سی بیو خوب نبود پوستمو میسوزوند

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
من بایودرما استفاده میکنم عالیه فقط ژل شستشو نیست اول صورتتو باهاش تمیز میکنی بعد شورتتو میشوری عالی ...

چه مدلیش رو استفاده میکنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی ژل شستشوی صورت اوریاژ استفاده کرده خوبه؟

من استفاده کردم.راضی بودم

ولی راسش با اینکه خودم شوینده هارو اکثرا مارکهای خارجی قبول دارم تفاوت خیلی خاصی با سینره احساس نکردم

اما به هر حال خودمم بیشتر ترجیحم به مارکهای بهتر و گرون تره

سالی یه دونه نهایت مصرف کنم

روش نوشته سن سی بیو

وای افسانه جون دقیقا از این مدل از بس ازش تعریف کردن رفتم 52تومن خریدم ولی خیلی پوستمو میسوزوند دیگه استفاده نکردم

من استفاده کردم.راضی بودم ولی راسش با اینکه خودم شوینده هارو اکثرا مارکهای خارجی قبول دارم تفاوت خی ...

پوستت خشکه یا چربه؟اوریاژ پوست رو خشک نمیکنه؟

به نظرم اکثر مارکهای معروف خوبه

فقط مناسب پوستت بگیر و نهایتم انشالله به پوستت خوب جواب بده

چون در اخرم پوست هر شخص منحصر به فرده و حتی ممکنه یه مارک خیلی خوب که برای من جواب نداده برای شما خوب باشه

پوستت خشکه یا چربه؟اوریاژ پوست رو خشک نمیکنه؟

خشکه ولی الان یادم نیس حتما مخصوص پوست های خشکشو استفاده کردم

من کلا پوستمو با هر چی میشورم بعدش حتمااااا مرطوب کننده واجبه

وای افسانه جون دقیقا از این مدل از بس ازش تعریف کردن رفتم 52تومن خریدم ولی خیلی پوستمو میسوزوند دیگه ...

دقیقا قیمتشم همینه پس پوست شما باهاش نمیسازه عزیزم مارک اوریاژ من تعریف از بقیه محصولاتش شنیدم

[QUOTE=48057602]روش نوشته سن سی بیو[/QUOT

افسانه جون این که تو استفاده میکنی همونه که درش صورتیه و مثل اب هست؟ اگه اینجوریه این تونره نباید بعدش صورت رو بشوری قبلش باید بشوری نه بعدش

دقیقا قیمتشم همینه پس پوست شما باهاش نمیسازه عزیزم مارک اوریاژ من تعریف از بقیه محصولاتش شنیدم

اتفاقا چند روز پیش خریدم ولی یه بار زدم پوستمو خیلی میسوزوند