2777
2789
ربطی به بالغ و بزرگسال نداره بعضی ها معذبند با والدین ،یه حریمی یه حرمتی قایل ند و این سبک زندگی شون ...

خانواده منم خیلی مقید هستند ولی مشکلی با این فیلم نداشتن  صحنه لختی یا ـ.. بوس اینا اصلا نداشت. 

😎💚🐬
وااای اره😑حالا حدسم نزد خانمه شاید دزد یا خفت گیر باشه

الان در جامعه زیاد میبینم اینایی که کنار خیابون بوق میزنن و طرف سریع سوار میشه به نظرت جهت حل مسائل خاورمیانه میخوان بحث کنن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان در جامعه زیاد میبینم اینایی که کنار خیابون بوق میزنن و طرف سریع سوار میشه به نظرت جهت حل مسائل ...

نه خیر نمیرن درمورد جنگ روسیه و اوکراین حرف بزنن.ولی خیلی سریع اتفاق افتاد شبیه رمانای کلیشه ای شد

کردستان✌🏼🕊️

الان در جامعه زیاد میبینم اینایی که کنار خیابون بوق میزنن و طرف سریع سوار میشه به نظرت جهت حل مسائل ...

اونها رو با دو تا فردی که زندگی درستی تا الان داری مقایسه می کنی 

زنی پرستار میانسال 

و مردی ارتشی که تو این است تا این سن 

با کسایی که نیاز جنسی مسأله شونه برای بوق زدن

این قسمت اصلا با منطق داستان همخوانی نداره تو مردی رو میاری که میگه مردی است پاکدامن تا سالها بدون ح ...

یه عده هولن دیگه!  

پاکدامنیش هم میتونست دروغ باشه. چیزی روایت نشد که نشون بده داره راست میگه (هرچند که میگن مستی و راستی)

از طرفی یه جای فیلم هم به زنه میگه فکر نمیکردم زنی از من خوشش بیاد. اینکه یه زن پیشقدم شده براش جدید و جالب بوده

چون آقاهه ظاهر و قد و بالای جذابی نداره

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

نه خیر نمیرن درمورد جنگ روسیه و اوکراین حرف بزنن.ولی خیلی سریع اتفاق افتاد شبیه رمانای کلیشه ای شد

واقعا شرم آوره یک عده شغلشون این هست

کنار خیابون می ایستند

میگن پسرهای جووون خوش تیپ هم مشتری دارند. 

اره موافقم 

کاش همه ی اتفاقای فیلم توی یه شب اتفاق نمی‌افتاد... یه خورده هم اغراق آمیز بود 

اما فیلم قشنگ و غمگینی بود 

منو از پیری و تنهایی واقعا ترسوند 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇