2777
2789
الان جامعه فراوون هست این ماشین هایی که کنار خیابون بوق میزنن و طرفم خیلی راحت سوار میشه میره فکر کر ...

اونش اره از لحاظ حجاب و گشت و اینا دوسش داشتم

ولی یه چیزاییش واقعی نبود اینکه خیلی سریع عاشق هم شدن و پیرمرده دیقا همون شب باید اوردوز کنه بمیره

کردستان✌🏼🕊️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان جامعه فراوون هست این ماشین هایی که کنار خیابون بوق میزنن و طرفم خیلی راحت سوار میشه میره فکر کر ...

چی بود موضوع فیلم من فقط پوسترش رو دیدم

کاربر مرد غمکین بنده هستم

قشنگ بود... زوایای مختلفی برای بررسی داشت

یکی از چیزایی که نشون دادن این بود که آدم تو سن بالا و با اون همه تجربه هم میتونه بی ظرفیت باشه

تو سن بالا و با اون همه تجربه پیرمرده با یه سلام و احوالپرسی سریع پرید قرص ویاگرا (قرص جنسی) خرید

و....

خلاصه نشون داد آدما تو هر سنی میتونن تصمیمات عجولانه بگیرن و خودشونو به کشتن بدن

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

اونش اره از لحاظ حجاب و گشت و اینا دوسش داشتمولی یه چیزاییش واقعی نبود اینکه خیلی سریع عاشق هم شدن و ...

پیرمرده مشروب خورد بعدش قرص تقوبت فوای جنسی خورد همین باعث مرگش شد با هم خوردن این دوتا با هم باعث مرگ میشه

ارزش دیدن داره ؟چطوری انقدر راحتن و م*شروب هم داخل فیلم بود صدا سیما چطوری اجازه پخش داده ؟ ایران سا ...

حالا اون که مشروب نبود... شربتی چیزی بوده

بعدشم این فیلم مجوز داره؟

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

زنی که 30 ساله همسرش فوت کرده و تنهاست دنبال یه همدم میگرده اخرشم با یکی آشنا میشه میارتش خونه ببینی ...

مادر و پدرها را هم دیگه نمیشه تنها گذاشت

مثل فیلم دنیا

شریفی نیا پسرش را دعوا کرد که چرا دوست دختر گرفتی

بعد پسره دید پدرش دوست دختر داره 

قائمش کرده بود تو خونه 

قشنگ بود... زوایای مختلفی برای بررسی داشتیکی از چیزایی که نشون دادن این بود که آدم تو سن بالا و با ا ...

این قسمت اصلا با منطق داستان همخوانی نداره 

تو مردی رو میاری که میگه مردی است پاکدامن تا سالها بدون حضور زن و رابطه 

بعد برای پیش بردن داستان ،روایت قرص رو میاره که تداخل داره با شخصیت مرد