۱۵ ماهشه از وقتی دنیا اومد شبا نمیخوابه شب چهار نیم خوابید غذا نمیخوره پوشکش به زور عوض میکنم نمیزاره خونه تمیز کنم نق نقو شده گریه هم میکوبه سرشو میکوبه زمین شدم پوست استخون یعنی واقعا بچه همه اینجوره
نه عزیزم بچه تو ببردکتر شاید ویتامینی چیزی کمه یا اختلالی چیزی داره اخه تو این سن این تایم خواب؟؟
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
شایدم بدتر بچه های منو ببینی چی میگی بچه دیگه سختی هایش همیییشه هست موقعی که کم آوردی نفس عممییق بکش ذکر بگو آنقدر آروم میشی من همیشه موقعی که کم میارم ذکر حسبنا الله و نعم لوکیل میگم عالیه میگذره این روزنامه مگه ماها بزرگ نشدیم
میفهمم عزیزم. واقعا سخته بچه داری. هر بچه ای یه جوریه. یه اخلاقی داره. هفته به هفته هم رفتارشون عوض میشه ولی هیچ بچه ای این جوری نمونده. آخرش خوب میشن.