2777
2789

۱۵ ماهشه از وقتی دنیا اومد شبا نمیخوابه شب چهار نیم خوابید  غذا نمیخوره پوشکش  به زور عوض میکنم  نمیزاره خونه تمیز کنم نق نقو شده گریه هم میکوبه سرشو میکوبه زمین  شدم پوست استخون  یعنی واقعا بچه همه اینجوره

نه عزیزم بچه تو ببردکتر شاید ویتامینی چیزی کمه یا اختلالی چیزی داره اخه تو این سن این تایم خواب؟؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

پسر منم تا ۳ سال نعره میزد

حالام تشخیص بیش فعالی براش دادنو ۱۲ جلسه بردیمش نوروفیدبک یکم بهتر شده

ولی توی آمادگی بچه هارو اذیت میکنه و دقتش کمه

منم‌پشت دست داغ کردم دیگه بزام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم بچه تو ببردکتر شاید ویتامینی چیزی کمه یا اختلالی چیزی داره اخه تو این سن این تایم خواب؟؟

اخه روزا خوابشو میکنه منم نمیتونم نگهش دارم میخوابونم یا میبینی خودش میگیره میخوابه ولی اون سبو حتما بیداره

پسر منم تا ۳ سال نعره میزدحالام تشخیص بیش فعالی براش دادنو ۱۲ جلسه بردیمش نوروفیدبک یکم بهتر شدهولی ...

منم پسرمو بردم کار درمانگر از روی دست خطش متوجه شد بچگی بیش فعالی داشته

اینجور بچه ها هم خودشون اذیت میشن هم مادر هم قضاوت نابجای اطرافیان

اخه روزا خوابشو میکنه منم نمیتونم نگهش دارم میخوابونم یا میبینی خودش میگیره میخوابه ولی اون سبو حتما ...

باید دارو تنظیم خواب بهش بدی خب یه هفته شربت راسیپ بخوره خوب میشه

نگهش دارین ک روزا نخوابه و شب خواب خوب بره اخلاقش درست میشه اخه خواب شب برا رشد بچه مهمه نه خوابیدن

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

به جز شب بیداریش که ظاهرا نشونه یه مشکله بقیه چیزاش اره طبیعیه بچه همینه همینقدر سخت و طاقت فرسا 

منکه دیشب دوبار تا رفتم دسشویی بیدار شد اخر کارم انجام نشد تا صب😂🤦🏻‍♀️

ببر دکتر برای این بیدار شدناش شاید مشکل گوارشی داره. یا دندوناش اذیتش میکنه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

شایدم بدتر بچه های منو ببینی چی میگی بچه دیگه سختی هایش همیییشه هست موقعی که کم آوردی نفس عممییق بکش ذکر بگو آنقدر آروم میشی من همیشه موقعی که کم میارم ذکر حسبنا الله و نعم لوکیل میگم عالیه میگذره این روزنامه مگه ماها بزرگ نشدیم

دیگه اعصاب واسم نمونده

میفهمم عزیزم‌. واقعا سخته بچه داری. هر بچه ای یه جوریه‌. یه اخلاقی داره. هفته به هفته هم رفتارشون عوض میشه ولی هیچ بچه ای این جوری نمونده‌. آخرش خوب میشن.

منم پرستاریه بچه ی 14ماهم اصلااینجوری نیست خیلی آروم وخوبه فقط یه چی میخوره یه کم بازی میکنه میخوابه

عه چه خوب دختر من. زلزلست زلزله تمام معنا  تما بدنمو با خونه رو میلرزدنه😅