حدود ۳هفته پیش من پول سیسمونی ک بابام داده بود رو زدم تو کارت شوهرم پنج تومن از این پول مال خواهرم بود ک موند ته کارتش خریدامون ک تموم شد اصلأ ب روی خودش نیاورد ینی یکی دوبار گفت انقدر مونده ته کارت مال ابجیته شوهرم هروقت ب بابام اینا پول میده اصلأ اسمشم نمیاره یهو میبینی چندماه دستشونه یا مثلأ خانوادم میرن از مغازش جنس برمیدارن پولشو نمیگیره اما خانوادم ب زور میدن شوهرمم ب قیمت خرید حساب میکنه شوهرمم خیلی خوش حسابه نمیدونم چرا الان اینجوری کرده اصلأ اسم پول رو نمیاره البته وضع مالیش تو این یکی دو هفته افتضاح بود با کلی بدهی اما الان گفت خداروشکر یکی دوروز کاسبیم بهتر شده بگم پول خواهرمو بزنه؟؟
ا ن بنده خدا هم پول رو شاید احتیاج داشته باشه برای مردمه.حتما فکر کرده چون برای سیسمونیه دیگه عیب نداره باقیش بمونه
می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت میشود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب میکنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بازم خدارت رو شکر کن حساب کتاب رو تلافیه فامیلیت زنش نمیکنه🤧
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند