2777
2789
عنوان

شما بیاین بگین چیکارکنم

54 بازدید | 13 پست

ی دختره هست دوستیم باهم صمیمی زیاد ن 

اقا دوس پسرش۲ساله باهاشه ی بار از نزدیک ندیدتش

پسره یهو میره هفته ها پیداش نمیش من بش میگم این پسره ی دوس دختر دیگه داره ولشکن 

ولش نمیکنه هیچ 

میاد هر لحضه راجبش بام حرف میزنه 

مثلا راجب تولدش چی بخرم براش و فلان 

اقا پسره محلش نمیده این براش هی کادو میفرسته 

اعصابمو خورد کرد چی بگم بش انقد راجبش بام حرف نزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بدون اینکه فک کنی برا کی میخوادبگو فلان چیزو بخر بیخیالش

بابا ول نمیکنه مثلا میگم اینو بخر ولشکن شروع میکنه تحلیل راجبش ک این اینطوریه اونطوریه خوشش نمیاد

مطمئن باش به حرفت گوش نمیده و کار خودشو می‌کنه تو هم چیزی بگی فکر می‌کنه حسادت می‌کنی خودم به عینه د ...

دقیقا پسره میاد خرش میکنه باز برمیگرده باهاش

بهونه های پسره انقدررررر مسخرس ک نگو

من‌ یه دوست مثله همین داشتم با دوستم ارتباطم رو خیلییی کم کردم دیگه درحال ارامشم

منم ارتباط ندارم فک کن۶صب پامیشه راجبش ویس میده پیام میده اول صب گوه میزنه تو زندگی ادم

بابا ول نمیکنه مثلا میگم اینو بخر ولشکن شروع میکنه تحلیل راجبش ک این اینطوریه اونطوریه خوشش نمیاد

بگو حالا تو خودتو اینجا خفه کن ولی پسره ک حتی نمیاد ببینتت بدبخت

اعصابم خورد میشه از دخترای خنگ

لایک نکن

منم ارتباط ندارم فک کن۶صب پامیشه راجبش ویس میده پیام میده اول صب گوه میزنه تو زندگی ادم

اگه انقد بدت میاد خب دوستیتو قطع کن

جوابشو نده خودش کم کم دوستیه قطع میشه 

لایک نکن