binammmm مدیر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1161 عنوان لباس زیر | مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 32 پست آجیا لباس زیر بعد چه مدت استفاده باعث عفونت میشه..شوهرم میگه دیر به دیر نو میخری خوب نیست 1403/08/10 | 09:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_bold_style عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 5454 خیلی میشورم..مثلا دو تا قرمز دارم کلا رنگشون اون قسمت رفته😄 ولی دلیل اینکه نو نمیخرم اینه که زیاد ... بابا شوهرت میگه بخر دیگهپولشو بردار بخر مشکلت چیه؟؟😂😂 خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)
پرنسسعلی۲ عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 847 هرماه میخرمالبته مجردم میان همه گشتم و عاشق نشدم من،تو چه بودی که تو را دیدم و دیوانه شدم من🥹🫂❤️و تو به تنهایی جهان منی❤️A❤️
mamanekhoone عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 3 سلام عزیزم مشکل غدد لنفاویتون حل شد؟من رفتم سونو گفتن همه غدد لنفاوی کشاله ران و زیر بغل و گردن یه کم متورمه ازمایش خونم هم سالمه اما خیلی میترسم نمیدونم دلیل این تورم که همه غدد لنفاویم باهم ورم کردن چیه؟شما دلیلشو میدونین یا تجربه دارید؟