2777
2789
عنوان

شما بودین ناراحت میشدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 34 پست
من باردارم اون نیست

اره من ناراحت میشدم ...

ولی خوب شاید خواسته تعارف کنه مثلا بگه عروس غریبه فک کنه اونم دخترمونه ...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید واسه اون سیب ایه چیزی خونده باشه😅😅

نه بابا مامانم همینجوریه مثلا میربم خونه داداشام به زندادشام میگه دست به سیاه سفید نزنید همه کارارو میده من انجام بدم اگه کاری کنن واویلا زیر لب به من حرف میزنه یا دعوتمون کنن به من میگه تو زود برو کارارو بکن اونا اذیت نشن 

شاید به مامانت دعایی چیزی دادن اینجوری شده

نه بابا خدایی زن داداشم آدم های بدی نیست دیروزم زن داداشم وقتی مامانم اینجوری کرد ناراحت شد اونم نه اون سیب نه دیگه از سیب های دیگه خورد هی می‌گفت من سیب دوس ندارم 

حساس نشو بابا .مامان منم همه چی را برا دومادمون میخواد مامان من رون میخوام نه این ماله شوهر خواهرته ...

بخدا خیلی اینجوری پیش اومده ناراحت نشدم ولی دیروز جلو بقیه احساس کردم ضایع شدم بابام هی  میخواست کار اونو درست کنه ولی نتونستم حدااقل بخاطر بابام حفظ ظاهر کنم 

بخدا خیلی اینجوری پیش اومده ناراحت نشدم ولی دیروز جلو بقیه احساس کردم ضایع شدم بابام هی میخواست کار ...

با شما راحته ولی با عروس رودروایسی داره 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔