2777
2789
عنوان

در هفته 6.5 بارداری . خالی بودن ساک حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 28761 بازدید | 77 پست
دوشنبه دیگه از دکتر طاهره لاریجانی وقت سونو گرفتم . دعا کنید قلب و جنین دیده بشه

سلام به همه من امروز رفتم سونو دکتر گفت رشد ساک متوقف شده و جنین تو همون لک بینیها سقط شده و از هفته 6 دیگه رشد نکرده . کسی تجربه سقط تو 8 هفته رو  داشته ساک حاملگی چه شکلیه خودش سقط میشه؟

سلام به همه من امروز رفتم سونو دکتر گفت رشد ساک متوقف شده و جنین تو همون لک بینیها سقط شده و از هفته ...

عزیزم خیلی متاسف شدم. ان شالله یک بارداری جدید

خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی .  ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندازه ساک و زده 20میل

۲۰ میل میشه بارداری پوچ منم مشکلم مثله ماله شماس منتها اون اقایی که رفتم سونو انقد بی سواد بود قطر ساک حاملگیمو برام نزده الانم موندم چیکار کنم دکترم زنگ زدم گفت تا هفته ۱۲ صبر کن الان هم ۸ هفته و ۵ روزم 

کاش میشد خودمو یه جایی جا بزارمو برگردم ببینم دیگه نیستم 😏😏
۲۰ میل میشه بارداری پوچ منم مشکلم مثله ماله شماس منتها اون اقایی که رفتم سونو انقد بی سواد بود قطر س ...

بارداری من پوچ نبود ولی قلب تشکیل نشده بود و جنین 7 هفته بیشتر رشد نکرد و بعد هم سقط شد ولی حدود 1ماه طول کشید تا کامل دفع بشه

بارداری من پوچ نبود ولی قلب تشکیل نشده بود و جنین 7 هفته بیشتر رشد نکرد و بعد هم سقط شد ولی حدود 1ما ...

منم بارداری اولم همینجوری بود توی ۸ هفته که اخر کورتاژ شدم به گفته دکترم اونم بارداری پوچ گفته میشه

کاش میشد خودمو یه جایی جا بزارمو برگردم ببینم دیگه نیستم 😏😏
ممنون عزیزم . آخرین سونو 5شنبه بود که 20 میل ابعاد ساک و زده بود

سلام عزیزم منم مشکل شمارو دارم شما چیطور شد بارداریتون چیکار کردین آخر مشکلی نبود منم خیلی نگرانم

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
سلام عزیزم منم مشکل شمارو دارم شما چیطور شد بارداریتون چیکار کردین آخر مشکلی نبود منم خیلی نگرانم

سقط شو . کورتاژ نکردم ولی خیلی حالم بد شد به خاطر خونریزی شدید بیهوش شدم تو حموم

سلام من هفته ٦ بارداريمه، رفتم سونو، ساك تشكيل شده جنينى ديده نشده، ساك بارداريم ١٢ ميلى متر و دكتر گفت بايد يه چيزى ديده ميشد، احتمال سقط زياده، ولى از اولين سونو نميشه نتيجه گيرى كرد، ٢ هفته ديگه ميرم سونو، اميدوارم هر چى خيره برام پيش بياد.

اما اندازه ساک حاملگی منو گفته 6.1 میل

سلام عزیزم

میشه کمکم کنی؟

من امروز رفتم سونو به حساب خودم ۷ هفته و۲ روز بودم

ولی سونوگرافی گف ۵ هفته ای ساک حاملگی و کیسه زرده رو دید ولی جنین ندید. دقیقا ساک منم مث شما ۶ میلی بود

شما چیکار کردین؟ میشه توضیح بدی خیلی نگرانم

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰