دوشنبه دیگه از دکتر طاهره لاریجانی وقت سونو گرفتم . دعا کنید قلب و جنین دیده بشه
سلام به همه من امروز رفتم سونو دکتر گفت رشد ساک متوقف شده و جنین تو همون لک بینیها سقط شده و از هفته 6 دیگه رشد نکرده . کسی تجربه سقط تو 8 هفته رو داشته ساک حاملگی چه شکلیه خودش سقط میشه؟
سلام به همه من امروز رفتم سونو دکتر گفت رشد ساک متوقف شده و جنین تو همون لک بینیها سقط شده و از هفته ...
عزیزم خیلی متاسف شدم. ان شالله یک بارداری جدید
خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی . ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من الان هفته ششم هستم لکه بینی قهوه ای دارم شیاف استفاده میکنم دیروز سونو کردم گفت فقط ساک حاملگی هست که خالیه .به نظرتون امیدی هست جنبن و قلبش تشکیل بشه؟کسی مثل من بوده؟