2777
2789
عنوان

در هفته 6.5 بارداری . خالی بودن ساک حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 28761 بازدید | 77 پست
با تنبلی بعد چند ماه باردار شدی؟  اصن چیکار کردی که فالیت کردن تخمدانات

بعد از پنج سال

متفورمین مصرف میکنم 

سر بارداری های قبلیم قرص کلومیفن خوردم و آمپول زدم 

ولی قسمت نبود بمونن

کار خوبه خدا درست کنه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براي من كيسه زرده هم بود پس چرا نيومد داخل ساك؟!😔😔😔

عزیزم خییلییی زوده تا بیاد تازه ۸ هفته ب بعد جنینو قلب تشکیل میشن کیسه زرد تبدیل میشه ب جتین از این افکار منفی بیا بیرون از بارداریت لذت ببر😍😍

تا چند هفته رشد کرد؟

سلام عزیزم بارداریتو بهت تبریک میگم منم الان 6 هفته هستم 17 آبان رفتم سونو گفت 5 هفته و 2 روز هستی و فقط ساک دیده شد اصلا و اصلا نگران نشدم چون طبق تحقیقاتی که انجام دادم قلبو جنین پایان هفته هفتم قابل مشاهده است تقریبا 50 روز از از اولین روز از آخرین پریودی . اگر طبق این 50 روز بخوای حساب کنی شما باید چهارشنبه قلب و جنین رو میدیدی در واقع باید الان 8 هفته باشی وقتی سونو گفته هفته 6 پس مشخصه مال شما لقاح دیر انجام شده و جای نگرانی نیست چون خیلیا تو هفته 9 یا ده قلب و جنین رو میبینن . 

خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی .  ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.
واسه منم گفت 6.5 هفته . کجا میری سونو؟

بهتره بری یک سونوگرافی دقیق تر .یعنی چی که گفته بین 5 یا 6. سونو مجهز دقیقا باید بگه چند هفته و چندروزته

خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی .  ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.

اما اندازه ساک حاملگی منو گفته 6.1 میل

عزیرم قصدم نگران کردنت نیس ولی طبق گفته دکترم اگه قطر ساک بیشتر از بیست بشه و خالی باشه ، احتمال پوچ ...

منم اینو شنیدم.

بهتره بری یک سونوگرافی دقیق تر .یعنی چی که گفته بین 5 یا 6. سونو مجهز دقیقا باید بگه چند هفته و چندر ...

دوشنبه دیگه از دکتر طاهره لاریجانی وقت سونو گرفتم . دعا کنید قلب و جنین دیده بشه