2777
2789
عنوان

با زودرنجی چکار کنم

133 بازدید | 14 پست

خانما من بابامو ۱۶ سالگی از دست دادم از اون به بعد داداشم ایقد خوب باهام رفتار کرده خودمم مستقل بودم بار روی دوش هیچ کس نبودم الان عقدم شوهرم یکم عصبی میشه یا بی حوصله بغض میکنم امشب میخواستم برم ارایشگاه دوستم ادرس رو پیدا نمیکردیم شروع کرد به غر زدن چرا اینجا ارایشگاه زده چرا درست ادرس نداده منم مث بچه های بی پناه فقط بغض داشتم چیکار کنم که به مشکل نخورم در اینده قطعا در اینده بحث های بیشتر از این مشکلات پیش میاد که اگ سرم داد کوچیک بزنه حالم خیلی بد میشه🥺🥹

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

منم مث شما زود رنجم ی سری مشکلات اینطوری کرد اولین بار بعد عقدم ک رفتم ارایشگا همی مشکل پیش اومد گریم گرف و اصن ادم جدی و خشک هست نمیدونم چی بگم  اره تو زندگی چیزا بیشتر پیش میاد من ک هنو این مشکل زود رنجیو دارم ولی همیش تو خلوت خودم گریه میکنم تا اروم میشم شوهرمم متوجه نمیش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هنوز آمادگی ازدواج نداری سریع نرو زیر یه سقف‌ 

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

شرایطش رو ندارم توی روستا زندگی میکنم

کلیپ ورزشی بگیر نرمش های سنگین بکن تو خونه

رو اراده ات کار کن.

مثلا روزه بگیر. یا خوراکی هایی که هوس می کنی کمتر بخور یا حتی نخور

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
منم مث شما زود رنجم ی سری مشکلات اینطوری کرد اولین بار بعد عقدم ک رفتم ارایشگا همی مشکل پیش اومد گری ...

امشب که توی راه برگشت بهش گفتم اخه یه ادرس پیدا نکردن چرا باید عصبیت کنه میگف فشار کاریم زیاده تو هم دیگه باید عادت کنی ممکنه بدتر از اینا هم بشه کاش بابام یه بار باهام بد رفتار کرده بود من حداقل ایقد بی تجربه نبودم تو این موضوع

امشب که توی راه برگشت بهش گفتم اخه یه ادرس پیدا نکردن چرا باید عصبیت کنه میگف فشار کاریم زیاده تو هم ...

الهی عزیزم  مردا موجودات ناشناخته ای هستن امیدوارم زندگیت پر از عشقو شادی بشه

الهی عزیزم مردا موجودات ناشناخته ای هستن امیدوارم زندگیت پر از عشقو شادی بشه

اره واقعا چون با هیچ پسری قبلا رابطه نداشتم الان خیلی برام عجیبه من یه ادم مستقل و قوی بودم فکرشم نمیکردم تو ارتباطم با یه مرد دچار مشکل بشم

اره واقعا چون با هیچ پسری قبلا رابطه نداشتم الان خیلی برام عجیبه من یه ادم مستقل و قوی بودم فکرشم نم ...

ازدواج مامانم همیش میگف مث هندونه سر بستس مشخص نیس تهش چی میشه  فقط یاد بگیر تو زندگی ساده نباشی    ی چیزی ک همیش ب من‌میگفتن و بهت خاهرانه میگم اینه از اول زندگیت مردو هر جور باهاش رفتار کنی تا اخر همونه  اینارو رعایت کنی حتما 

ازدواج مامانم همیش میگف مث هندونه سر بستس مشخص نیس تهش چی میشه فقط یاد بگیر تو زندگی ساده نباشی ...

خیلی پسر خوبیه اخلاقای خوب زیاد داره اما یکم فرهنگمون با هم متفاوته و من باید با این کنار بیام دارم تلاشمو میکنم دنیای دخترانه و صورتی زندگیم که همه دوسم داشتن تموم شده پا گذاشتم تو دنیای متاهلی که خیلی زمخت تر از زندگیه منه 

خیلی پسر خوبیه اخلاقای خوب زیاد داره اما یکم فرهنگمون با هم متفاوته و من باید با این کنار بیام دارم ...

خداروشکر عزیزم  ازدواجم شتریه ک در خونه همه میخابه خوشبخت ترین باشییی