2777
2789

من موقع بچه ی اولم فشارم عادی بود اینبار شدیدا فشار پایینم 

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه هات چی هستن؟

اولی دختر . اینی ک تو راهه پسر

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
بسلامتی مبارک باشه عزیزم، خوش قدم باشه، من سر دخترم پایین بود، الانم پایین هست

مرسی عزیزم .همچنین . باور کن اینا ربطی به جنسیت نداره .  هنوز جنسیتش مشخص نشده ؟

ن تازه اول بارداری هستم، کنجکاوی آدمو میکشه    

اره واقعا . کنجکاوی . استرس . ترس . اوففف دیونه میکنه ادمو

بسلامتی مبارک باشه عزیزم، خوش قدم باشه، من سر دخترم پایین بود، الانم پایین هست

ربطی به فشار اینا نداره .حتی علایم هم اصلا نمیشه بهشون اعتماد کرد البته من همه ی علایمم دخملی بود و الانم دخمل دارم .بتات چند بوده و چند روز بعد موعدت آز دادی؟

ربطی به فشار اینا نداره .حتی علایم هم اصلا نمیشه بهشون اعتماد کرد البته من همه ی علایمم دخملی بود و ...

من نامنظم بودم، ناخواسته بوده، بتام بالاس فک کنم، البته میخای تاریخا رو دقیق بگم برات