2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما مثلا احترام نگه می‌داری 🤣آخه وقتی هیچی نمیدی .......نگو خب ریپ نزن 😊

من یادم نمیاد جایی بی احترامی کرده باشم جنابعالی هی میای میگی چرت میگی و فلان شما ماشالا عقل کلین همه چیم میدونین آفرین بابا 

من یادم نمیاد جایی بی احترامی کرده باشم جنابعالی هی میای میگی چرت میگی و فلان شما ماشالا عقل کلین هم ...

چرت توهین ؟؟؟میشه عجب بابا نه خیر شما ماشاالله رو دست همه هستید عقل کل هم رد کردید 🤣

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

نه نفرمایین تو رو خدا شما خیلی عاقلین ماشالا همه چیزو در مورد همه میدونین

حداقل در مورد موضوعی که نظر میدم می‌دونم شما اومدی ریپ زدی میگی کره فلان منم گفتم درست نیست که نبود الان حرص چیو میخوری همش ریپ میزنی بسه دیگه بابا ایش

یه بحث بی ارزشو هی الکی کش دادین چی نصیبتون شد واقعا؟الان مثلا خیلی خوشحالین؟

چی میگی خدایی خودت داری ریپ میزنی فازت چیه واقعا اه اونی که همش ریپ میزنه کش میده شمایی

من حرص نمیخورم شما الکی تعصب نگه میداری ...برو به سلامت خانوم محترم

خیلی نفهم هستی با شما ها نباید حرف زد اصلا معلومه حرص نمیخوری  سوختی قشنگ 

خیلی نفهم هستی با شما ها نباید حرف زد اصلا معلومه حرص نمیخوری سوختی قشنگ

نفهم خودتی بی تربیت  مگه من چی گفتم که شخصیتتو داری اینجوری نشون میدی هرچی من محترمانه حرف میزنم تو بدتر شورشو درمیاری معلومه از ادب بهره ای نبردی خدا هدایتت کنه واقعا با امثال تو که فقط خودتونو میکشین و تعصب دارین هم نباید حرف زد برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه کاش یه ذره فهم و شعور داشتی 

نفهم خودتی بی تربیت مگه من چی گفتم که شخصیتتو داری اینجوری نشون میدی هرچی من محترمانه حرف میزنم تو ...

چی زر میزنی برای خودت چرا چرت میگی اصلا حرفات بهم ربطی ندارع بی شعوری هم حدی داره واقعا برات متاسفم نه شما هیچی نگفتی هر ثانیه ریپ میزنی کسشعر میگی تربیت شما رو هم دیدم 😊😊شما تشریف ببر اول ریپ نزن  

چی زر میزنی برای خودت چرا چرت میگی اصلا حرفات بهم ربطی ندارع بی شعوری هم حدی داره واقعا برات متاسفم ...

کاش بری پیش یه دکتر حالت خیلی خرابه واقعا خدا شفات بده بعدهم ادب بده به خاطر یه بحث چرت هر چی دلت خواست گفتی خدا مزدتو بده