2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگید شما بابا تو کره گروه مختلط هست 😂😐 آهنگ میخونن اجرا میکنن چیو بد میدونن فقط اگه یکی مثل ته ...

تخیلات؟حالتون خوبه ؟من مرض ندارم از تخیلاتم بنویسم بعد هم اصلا چرا باید حرص بخورم ؟دلیلی نداره حرص بخورم 

تخیلات؟حالتون خوبه ؟من مرض ندارم از تخیلاتم بنویسم بعد هم اصلا چرا باید حرص بخورم ؟دلیلی نداره حرص ب ...

بله معلومه وگرنه چرند نمینوشتید

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

همه بلاگرا که دروغ نمیگن مثلا بیان از کره بد بگن کسی بهشون پول میده؟🙄

خب اگه راست بگن چی کسی بهش پول میده مجبورن از خودشون چند تا دروغ اضافه کنن‌ یه عده هم باور میکنن هیچ وقت از بلاگرا خوشم نیومد کلا زر زیاد میزنن

بله معلومه وگرنه چرند نمینوشتید

اولا که حرف دهنتو بفهمین و درست صحبت کنید دوما مودب باشید اصلا کره بهترین جای دنیاست شما برید سنگشو به سینه بزنید ویقه چاک کنید براش شما فقط درست میگید بقیه همه اشتباه میگن 😏

من شنیدم کلا دختر تو گروه پسرا باشه یا ‌مثلا با هم برقصن و اینا هیت میگیرن و کلا باورای اینجوری دارن ...

نه اصلا اتفاقا کلی فن دارن همینا دلیل هیت یه چیز دیگه اس تو روابط آزاد هستن

اولا که حرف دهنتو بفهمین و درست صحبت کنید دوما مودب باشید اصلا کره بهترین جای دنیاست شما برید سنگشو ...

آخه داری چرت میگی 😃شما هم وقتی نمیدونی دهنت رو باز نکن نظر بده من می‌دونم که یه چیزی گفتم عجب فرق واقعیت و تخیل رو نمی‌فهمید!

آخه داری چرت میگی 😃شما هم وقتی نمیدونی دهنت رو باز نکن نظر بده من می‌دونم که یه چیزی گفتم عجب فرق و ...

برای بار آخر میگم احترام خودتو نگه دار خانوم محترم گفتم که فقط شما همه چیو میدونی بقیه هیچی نمیدونن فقط شما عالمی دانشمندی  به سلامت ..

برای بار آخر میگم احترام خودتو نگه دار خانوم محترم گفتم که فقط شما همه چیو میدونی بقیه هیچی نمیدونن ...

شما مثلا احترام نگه می‌داری 🤣آخه وقتی هیچی نمیدی .......نگو خب ریپ نزن 😊