الان یه نمونه فرهنگ غلط بگو تو کره من که چیز عجیبی ندیدم تعصب نیست واقعیته 😂😂 بابا فقط بلدین همین ...
نژاد پرستیشون.. پسر با دختر آهنگ بخونه هیت میدن تحقیر ضعیفا توسط پولدارا و کلی چیز دیگه شما اگه نمیخوای قبول کنین به لحاظ فرهنگی عقبن و خوشحال میشین اگه ما بگیم فرهنگشون خیلی عالیه باشه هر طور دوست دارین
مردم ایران به خاطر اینکه یه نفر ازدواج کرده به طرف اینقدر هیت میدن تا خودکشی کنه؟؟؟به شدتتتت نژاد پر ...
اره ندیدی چند تا از بازیگر های معروف ازدواج کردن کلی هیت دادن تو اینستا حتی دختر ه بیمارستان هم رفت اینا تو ایران هم هست شاید کمتر باشه ولی هست نژاد پرست اینجا هم هست مخصوصا الان
حالا علاوه بر اینکه ایشون خوانندست و با ما متفاوته در کل تنها خوانندیه جراحی نداشته چون کمپانیش این اجازه رو نمیده و اطلاعات دقیق دارم که اینو میدونم چون قیافه ۱۰ سال پیشش هم همینه و در ضمن خیلی شخصیت خوبی داره و کلی به کودکان بی سرپرست و موسسه های مختلف کمک مالی کرده
خب تو ایران هم پسر با دختر آهنگ بخونه هیت نمیدن ؟؟؟😂تو ایران پولدار ها ضعیف ها رو مسخره نمیکنن؟😐ات ...
ایران هیت نمیدن دختر با پسر بخونه اونا کلا بد میدونن انگار با اینکه مسلمون نیستن ..باشه اصلا کره هیچ اشکالی نداره و همه چیش عالیه بی نقصه بهترین در کل عالمه راضی شدین ؟خوبه الان؟
هیچ فرهنگی نیست که نقص نداشته باشه و نمیشه مقایسشون هم کرد چون متفاوتن ولی نژاد پرستی رواجه تو ایران هم تا بهشون میگی نژاد پرست نباشید میگن خب اونا نژاد پرستن شما اگه از این کار بدتون میاد خب خودتون دیگه چرا انجامش میدید
من رو هیچ فرهنگی تعصب ندارم ولی همه فرهنگ ها نقص دارن و مردم هم ادامش میدن اول از خودمون شروع کنیم نیاز به قانع کردن دیگران نیست خودمون نژاد پرست نباشیم آدم درستییم چکار بقیه داریم
ایران هیت نمیدن دختر با پسر بخونه اونا کلا بد میدونن انگار با اینکه مسلمون نیستن ..باشه اصلا کره هی ...
چی میگید شما بابا تو کره گروه مختلط هست 😂😐 آهنگ میخونن اجرا میکنن چیو بد میدونن فقط اگه یکی مثل تهیونگ که معروف باشه شاید ناراحت شن که اونم با آیو موزیک ویدیو اجرا کرد اتفاقا خیلی استقبال شد ولی ایران اصلا اینطور نیست 😃😃من واقعیت رو گفتم شما چرا حرص میخوری هم خواهشاً از تخیلاتتون ننویسید