2777
2789
عزیزم کره شمالی عقبه کره جنوبی خیلی کشور پیشرفته ایه از همه نظر

تکنولوژی اره ولی فرهنگی نه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

نه واقعا از نظر فرهنگی خیلی عقبنیا تازه با کره آشنا شدی یا اینکه درست فرهنگشون رو نمیشناسی

منم از فرهنگشون یه چیزایی شنیدم که آدم میگه اینا چقدر عقبن واقعا ولی خب خوب خودشونو تو دنیا مطرح کردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کشورشون شاید پیشرفته باشه ولی یه تحقیق کوچولو بکنید درمورد فرهنگشون خیلی عقاید و فرهنگ غلطی دا ...

خب برای شما غلطه تو ایران هم کلی فرهنگ غلط هست چه ربطی داره برای خودشون مشکلی ندارع

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

نه واقعا از نظر فرهنگی خیلی عقبنیا تازه با کره آشنا شدی یا اینکه درست فرهنگشون رو نمیشناسی

میسناسم بابا یه جوری میگید ایران هم همین حوریه 

خب برای شما غلطه تو ایران هم کلی فرهنگ غلط هست چه ربطی داره برای خودشون مشکلی ندارع

عزیزم چرا تعصب الکی به خرج میدین؟ همه جا فرهنگ غلط هست ما نمیگیم نیست ولی فرهنگ و عقاید کلیشون واقعا بده ایران اتفاقا فرهنگ خیلی غنی ای داره اینو آدم در مقایسه با فرهنگ های دیگه به خوبی متوجه میشه 

عزیزم چرا اینقدر با تعصب حرف میزنی؟

من ۷ ساله که فیلم و سریال کره ای میبینم

تمام گروه ها و خواننده هاشون رو میشناسم

کلی هم با فرهنگشون آشنایی دارم

واقعا از نظر فرهنگی ضعیفن

حالا اینکه می خوای با تعصب رفتار کنی و قبول نکنی اون یه موضوع جدا هست

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

عزیزم چرا تعصب الکی به خرج میدین؟ همه جا فرهنگ غلط هست ما نمیگیم نیست ولی فرهنگ و عقاید کلیشون واقعا ...

الان یه نمونه فرهنگ غلط بگو تو کره من که چیز عجیبی ندیدم تعصب نیست واقعیته  😂😂 بابا فقط بلدین همینو بگید 

عزیزم چرا اینقدر با تعصب حرف میزنی؟من ۷ ساله که فیلم و سریال کره ای میبینمتمام گروه ها و خواننده هاش ...

منم ده ساله سریال کره ای میبینم کو فرهنگ غلط بگو والا من ندیدم تعصب چی پوف

میسناسم بابا یه جوری میگید ایران هم همین حوریه

مردم ایران به خاطر اینکه یه نفر ازدواج کرده به طرف اینقدر هیت میدن تا خودکشی کنه؟؟؟

به شدتتتت نژاد پرست هستن و....

مثل این که یکی از چشم هاش انحراف داره (لوچ، کاج)

همچین حسی رو بهم داد.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

منم ده ساله سریال کره ای میبینم کو فرهنگ غلط بگو والا من ندیدم تعصب چی پوف

باشه🤌