2777
2789
عنوان

واقعا گیج شدم از حساب کتاب دنیا و آخرت

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 23 پست
من اعتقاد دارم خدایی هست حساب و کتابی در ب وجود اومدن دنیا هست ولی نمیدونم جواب بدی و خوبیا چطوری قر ...

عینا با اونچه انجام دادن روبرو میشن همون حسی که در بقیه ایجاد کردن لمس میکنن همون عذابی که برای دیگران ایجاد کردن  خودشون میکشن

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

اطمینان داشته باشید

گآهی ک آدم زیادی اذیت میشه گیج میشه ک چطور آدما هر کاری میخوان میکنن پس نتیجه چی میشه ولی من ب این هم آگاهم ک صبر خدا زیاده و هر چیزی ب وقتش جواب داده میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت دختر پسری تو بهشت رضا دستمال میدادن به مردم ازشون دلیل کار رو پرسیدن گفتن مامانم مرده یه شب ا ...

در این حد؟ اگه اینقدر ب کارهای ریز پاسخ داده میشه پس خدا ب داد اونایی برسه ک خروار خروار حق رو ناحق کردن

اون دنیارو که نمیدونم.. این دنیا یه نفر حدود بیست سال پیش یه پیغام فرستاد پر از ارزوهای بد.. و درانتها مرگی وحشتناک 

عین همونا که برای من خواسته بودباهمون مدل مرگ براش پیش اومد.. این دنیا پس داد ولی به قدری ازش متنفرم.. میرم سر قبرش عکسشو میبینم تو چشاش زل میزنم  میگم دیدی اونچه برام خواستی سرت اومد.... اونم همچنان نگام میکنه