اوه خدا قسمت من نکنه همچین خونواده شوهری چون قطعا روانی میشم😂خب در این صورت خودشونم ی کادو خووب بخر ...
بخدا قسم باور میکنی دویست هزار تومن برا تولد اولین نوه ی پسری که بچه من هس دادن؟؟؟ 5 سال قبل، فک و فامیل هم دویست داد، پدربزرگ مادر بزرگ هم دویست دادن، تازه اولین یلدای بچم هم میخاست دعوا بندازه بین من و شوهرم که چرا مادر زنت خنچه نیاورده به عنوان اولین یلدایی 🤔🤔🤔😁😁😁
کاش اقایون بفهمن خرید سیسمونی وظیفه هیشکی نیست تازه شوهر من از اینستا واسه مامانم عکس لباس و سیسمونی ...
گلم بخدا دیگه شوهر تو خیلی خیلی پررو هس، یعنی چی بیزحمت اینارو هم بخرین، خجالت نمیکشه؟ شخصیت نداره، برا ننه خودشم بفرسته که نوه ات هس برا نوه ات اینا رو بخر، جای مامانت باشم جوابش نمیدم، سیسمونی هم در حد توان بخرن، نه زیاد، که خوش به حال آقا بشه، خب خودش بخره تا یاد بگیره تا ابد که خانوادت نمیخرن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلم بخدا دیگه شوهر تو خیلی خیلی پررو هس، یعنی چی بیزحمت اینارو هم بخرین، خجالت نمیکشه؟ شخصیت نداره ...
میگم ما رسم داریم واسه بچه پسرمونم که به دنیا میاد وسایل میگیریم میگه شرمنده ما از این رسما نداریم کلا عادتشه هر چی به ضرر خودش و خونوادش باشه رسم ندارن فقط بلدن از خونواده ی من بکنن