2777
2789
عنوان

رسم خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 40 پست
اوه خدا قسمت من نکنه همچین خونواده شوهری چون قطعا روانی میشم😂خب در این صورت خودشونم ی کادو خووب بخر ...

بخدا قسم باور میکنی دویست هزار تومن برا تولد اولین نوه ی پسری که بچه من هس دادن؟؟؟ 5 سال قبل، فک و فامیل هم دویست داد، پدربزرگ مادر بزرگ هم دویست دادن، تازه اولین یلدای بچم هم میخاست دعوا بندازه بین من و شوهرم که چرا مادر زنت خنچه نیاورده به عنوان اولین یلدایی 🤔🤔🤔😁😁😁

کاش اقایون بفهمن خرید سیسمونی وظیفه هیشکی نیست تازه شوهر من از اینستا واسه مامانم عکس لباس و سیسمونی ...

گلم بخدا دیگه شوهر تو خیلی خیلی پررو هس، یعنی چی بی‌زحمت اینارو هم بخرین، خجالت نمی‌کشه؟ شخصیت نداره، برا ننه خودشم بفرسته که نوه ات هس برا نوه ات اینا رو بخر، جای مامانت باشم جوابش نمیدم، سیسمونی هم در حد توان بخرن، نه زیاد، که خوش به حال آقا بشه، خب خودش بخره تا یاد بگیره تا ابد که خانوادت نمیخرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم بخدا دیگه شوهر تو خیلی خیلی پررو هس، یعنی چی بی‌زحمت اینارو هم بخرین، خجالت نمی‌کشه؟ شخصیت نداره ...

میگم ما رسم داریم واسه بچه پسرمونم که به دنیا میاد وسایل میگیریم میگه شرمنده ما از این رسما نداریم کلا عادتشه هر چی به ضرر خودش و خونوادش باشه رسم ندارن فقط بلدن از خونواده ی من بکنن

میگم ما رسم داریم واسه بچه پسرمونم که به دنیا میاد وسایل میگیریم میگه شرمنده ما از این رسما نداریم ک ...

دیگه چاره نیس، هرچی بگی بدتر اعصابت خورد میشه، اما بعد از سیسمونی دیگه ببخشید اصلا بهش سواری ندین، این بچه نوه ی دوتا خانواده هس، من مامانم برام سیسمونی گرف، برا بچه های داداشم طلا و کلی وسیله و لباس گرفت، زیاد فرقی نذاشت

بخدا قسم باور میکنی دویست هزار تومن برا تولد اولین نوه ی پسری که بچه من هس دادن؟؟؟ 5 سال قبل، فک و ف ...

بخدا  زورم میاد از خونواده هایی ک خودشون هیچ کاری نمیکنن بعد توقع دارن خانواده دختر خیلی تو زحمت بیفتن

بخدا زورم میاد از خونواده هایی ک خودشون هیچ کاری نمیکنن بعد توقع دارن خانواده دختر خیلی تو زحمت بیف ...

اکثرا همینن، خودشون خرج نمیکنن، شرف خانواده دختر هم سرجهاز و سیسمونی به باد میدن 

رسم مهم نیست برای ما.

هر چی رسمه درست نیست.

ما خودمون خریدیم و نذاشتیم چه خانواده ی من و چه خانواده ی همسرم چیزی بخرن.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗