الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من قم هستم بین خودمون کلن همین توافقوکردیم که خودپدرمادربچه وساییل رومیخره.باغریبه هم هرکس وصلت کرده بهشون توضیح دادیم ک اینطوریه.حالابعضیادلشوخواست مامان بابای دخترمیخره نخواستم که هیچی.اجباروحرفی توش نیست
منم ترک هستم یعنی متنفرم از این رسم هابیچاره خونوادم بخدا تا حالا نزدیک صدتومن خرج کردن خجالت میکشم ...
من جهازم رو خودم شاغل بودم، کلا خودم خریدم، سیسمونی اما خانوادم خریدن، 5 سال قبل، همه چی هم خریدن، چون جهاز گرفته بودم، دیگه براشون خیلی مشکلی نبود هزینه سیسمونی، اما خب در کل وظیفشون نیس
من بخدا تعریف نباشه نمونه ترین جهاز رو بردم، بازم مادرشوهر تیکه مینداخت ، سیسمونی هم خانوادم همه چی دادن، همه چی، اما اولین یلدایی پسرم، مادرشوهر، شوهرمو پرکرده بود که چرا برا بچت خنچه نیاوردن مادرزنت، شوهرم خدارو شکر طرف منه و میدونه مادرم کم نمیذاره در مورد من و بچم، اومد ازم سوال کرد که رسم اولین یلدای بچه چیه، مادرت اینا باید خنچه میاوردن یا نه رسم نیس؟ گفتم مامانم لباس خریده برا بچه به عنوان یلدایی، ماهم رسم خنچه یلدا نداریم، گفتم 5 ماه قبل چندین میلیون سیسمونی دادن بسمون نیس یعنی؟؟ گف نه مامانم میگف باید خنچه میاوردن، گفتم مامانت بهانه برا دعوا انداختن پیدا نکرده برا همون حرف خنچه رو انداخته وسط