2777
2789
عنوان

رسم خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قم هستم بین خودمون کلن همین توافقوکردیم که خودپدرمادربچه وساییل رومیخره.باغریبه هم هرکس وصلت کرده بهشون توضیح دادیم ک اینطوریه.حالابعضیادلشوخواست مامان بابای دخترمیخره نخواستم که هیچی.اجباروحرفی توش نیست

اخه شوهر چرا باید تو مسائل زنونه دخالت کنه😐خودش پدر شده وظیفشه خرج کنه

آخه گلم ننه هاشون یادشون میدن، تحریکشون میکنن که اره خانواده فلانی فلان اندازه سیسمونی داده ها گوش ب زنگ باش مادرزنت  سرت کلاه نذاره 

تبریز هستم، با خانواده دختر هس، سیسمونی پر و پیمون میدن، آره نمدونم اینو دیگه کی رسم کرده که بچه ای ...

منم ترک هستم یعنی متنفرم از این رسم ها

بیچاره خونوادم بخدا تا حالا نزدیک صدتومن خرج کردن خجالت میکشم ازشون 

منم ترک هستم یعنی متنفرم از این رسم هابیچاره خونوادم بخدا تا حالا نزدیک صدتومن خرج کردن خجالت میکشم ...

من جهازم رو خودم شاغل بودم، کلا خودم خریدم، سیسمونی اما خانوادم خریدن، 5 سال قبل، همه چی هم خریدن، چون جهاز گرفته بودم، دیگه براشون خیلی مشکلی نبود هزینه سیسمونی، اما خب در کل وظیفشون نیس

آخه گلم ننه هاشون یادشون میدن، تحریکشون میکنن که اره خانواده فلانی فلان اندازه سیسمونی داده ها گوش ب ...

اوه خدا قسمت من نکنه همچین خونواده شوهری چون قطعا روانی میشم😂

خب در این صورت خودشونم ی کادو خووب بخرن برا عروس که براشون نوه اورده

فقط توقع بیجا😐

من جهازم رو خودم شاغل بودم، کلا خودم خریدم، سیسمونی اما خانوادم خریدن، 5 سال قبل، همه چی هم خریدن، چ ...

کاش اقایون بفهمن خرید سیسمونی وظیفه هیشکی نیست تازه شوهر من از اینستا واسه مامانم عکس لباس و سیسمونی میفرسته که بی زحمت اینا رو هم بگیر

چه رسم خوبی دارین

اره دیگه کلن ازوقتی گرونی شدت یافت ریخت وپاش هامونم کم شدالان مهمونیامون چه پاگشاعروس باشه یادورهمی فقط یک مدل غذاوسالادونوشیدنی وایناست.من که خوشم اومددیگه محبورنیستیم خودمونوپاره کنیم وچندمدل غذاودسروپیش غذاوفلان بچینیم تاازفلانی کم نیاییم یاچیزی نگن🤣

حرف حق

من بخدا تعریف نباشه نمونه ترین جهاز رو بردم، بازم مادرشوهر تیکه مینداخت ، سیسمونی هم خانوادم همه چی دادن، همه چی، اما اولین یلدایی پسرم، مادرشوهر، شوهرمو پرکرده بود که چرا برا بچت خنچه نیاوردن مادرزنت، شوهرم خدارو شکر طرف منه و میدونه مادرم کم نمیذاره در مورد من و بچم، اومد ازم سوال کرد که رسم اولین یلدای بچه چیه، مادرت اینا باید خنچه میاوردن یا نه رسم نیس؟ گفتم مامانم لباس خریده برا بچه به عنوان یلدایی، ماهم رسم خنچه یلدا نداریم، گفتم 5 ماه قبل چندین میلیون سیسمونی دادن بسمون نیس یعنی؟؟ گف نه مامانم میگف باید خنچه میاوردن، گفتم مامانت بهانه برا دعوا انداختن پیدا نکرده برا همون حرف خنچه رو انداخته وسط