2777
2789

که بعد از مدت ها مستأجری خونه دار شدید و راز خونه دار شدنتون چیه؟

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

حس خاصی نداشتم از اول داشتیم 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم اون روز بال دربیارم 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
حس خاصی نداشتم از اول داشتیم

نه منظورم کسایی بود که بعد کلی مستأجری خونه دار شدن اما اینکه از اول داشتید عالیه 

بهترین حس بود بعد ۹ سال رفتیم خونه خودمون

پایین شهر بعد عروسی طلا فروختیم کلی هم قرض افتادیم زمین گرفتیم و طی ۹ سال ساختیم ذره ذره با پول کارگری خیلی سخت بود ولی

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
راز خونه دار شدنمون؟؟؟ سختی و تلاش دوتاییمون فدا کردن روزای خوب زندگیمون و هدر دادن عمرموم دیر انداخ ...

چه عالی 

روزی ک خونه دار بشمو از این خونه کذایی 

برم روز بهشت رفتنه منه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من تا حالا سه بار خونه خریدم فروختم مستاجر شدم

الان باغ خریدیم باز مستاجریم

خونه دویست متری حیاط دار

ما سرمایمون رو زیر پا نمیزاریم زیادش می کنیم

لذتی که تو مستاجری داشتم‌خونه خودم نداشتم

هر مدل خونه که دوست داری میگیری

حق انتخاب بالا

به شوهرم گفتم دگ‌ نریم خونه خودمون

الان باغ رو به سه طبقه صد متری معاوضه کردیم دادیم مستاجر

نمیریم اونجا برا زندگی

هیچ فرقی نداره 

از زندگیت لحظه ات لذت ببر

❤خدایا شکرت

بهترین حس بود بعد ۹ سال رفتیم خونه خودمونپایین شهر بعد عروسی طلا فروختیم کلی هم قرض افتادیم زمین گرف ...

چه عالی 😍😍

خونه دور از شهره و کوچیکه. یکسال مستاجر هم داشت . وقتی اومدیم پول تعمیر نداشتیم بعد دو سه ماه اقساطی تغییراتی دادیم. 

شرکت شوهرم تو بهترین منطقه خانه سازمانی داره همه رو بیرون کرده که متروکه ش کنه ، اونوقت ما اینجاییم