2777
2789
عنوان

پیام نوری ها لطفاً یک لحظه میاین

109 بازدید | 12 پست

آیا درس هارو سر کلاس حاضر نشم امکان داره استاد واحدم رو حذف کنه ؟ 

و اینکه برای نمره ۱۷ به بالا حتما باید کتاب رو بخونم یا نمونه سوال و جزوه هم کار راه اندازه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضور در هیچ کلاسی اجباری نیست،بستگی به استادم داره بعضیا میگن الزامیه،سعی کن نمونه سوال علاوه بر کتا ...

حضور در کلاس اجباری نیست ولی بعضی اساتید میگن الزامیه 

تضاد داره این حرفشون 😂

حضور در کلاس اجباری نیست ولی بعضی اساتید میگن الزامیه تضاد داره این حرفشون 😂

اره خب قانونش اینه که کلاس برای رفع اشکاله بعضیا میگن حضور در کلاس مهمه و باید حتما باشی،اگه شرایطشو داری برو ازاد،پیام نور کل فشار رو خود دانشجوعه

اره خب قانونش اینه که کلاس برای رفع اشکاله بعضیا میگن حضور در کلاس مهمه و باید حتما باشی،اگه شرایطشو ...

متاسفانه وقت دانشگاه ندارم فقط بعد از ظهر ها میتونم درس بخونم ، خودخوان راحت ترم 

ممنون از شما. موثرترین کتاب هایی که امسال خوندم ، نجات از هزارتو، ذهنیت برنده و کمال گرای مضطرب بود 

هم کتاب هم نمونه سوال گاهی ممکن کامل از نمونه سوال بیاد گاهی کاملا از کتاب اصلا مشخص نیست چطوریه ریس ...

مرسی ، ببخشید این نمونه سوالات رو میشه از جایی دانلود کرد ؟ چون گوگل دیدم اکثرا پولی هست