2777
2789
عنوان

پول یا اخلاق متاهلا بیان

2982 بازدید | 326 پست

یسوال دارم از اونایی که متاهلن یا تجربه زندگی مشترک داشتن و جدا شدن

واقعا پول مهم تره یا اخلاق

یعنی بیشتر کدوم مهمه تو زندگی مشترک

و اینکه یکی بهم گفت مردا همشون خیانت کارن پس گریه تو ماشینی که واست خریده بهتر از گریه تو بی پولیه، 

شما نظرتون چیه؟

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برامن اخلاق مهمتره

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اول پول بعد اخلاق 

چون نمیتونم با ادم بی پول کنار بیام

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

اخلاق

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

ادم گشنه دنبال پوله ، ادم با اصالت دنبال اخلاق و مقداری پول که زندگی بچرخه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

اخلاق 

پول داشته باشه ولی با زخم زبان یا خساست کوفتت کنه به چه دردی میخوره 

هر چند بی پولی هم خودش باعث اختلاف هست اگه طرفتون خیلی خیلی فقیره انتخابش نکنید 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁