2777
2789

نه اینکه کلا تنهایی رو ترجیح بدم

نه اینجوری نیست 

مثلا یه وقتایی دوس دارم یه دور همی  ترتیب بدم اونم با آدمایی که فضول نباشن با کنایه حرف نزنن و در کل با افرادی که درک میکنن و شخصیت فوق العاده دارن . به نظر خودم روابط باید محدود باشه من خودم خجالت می کشم بدون دعوت جایی برم یا بدون اطلاع قبلی خونه کسی برم

خیلی کم پیش میاد بخوام برم خونه کسی.سعی میکنم همه رو درک کنم . 

میگم همه کار دارن و زندگی  سعی میکنم 

از کسی که درک نمیکنه هرروز پامیشه میاد خونمون جور نیستم

و متاسفانه یه سری از فامیلامون اینو نمیفهمن همینجوری در میزنن میان تو

در کل شرایط یه جوریه که مامانم هم نمیتونه بگه نیایین یا خونه نیستیم 

چون با بعضی هاشون تو یه محله هستیم 

واقعا خیلی اذیت میشم

فعلا جور هم نیست خونمونو عوض کنیم

جدیدا حوصله هیچ جمعی رو ندارم حتی اونا که دوسشون دارم فقط دلم میخواد خودمو شوهرم باشیم

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوس ندارمدوس دارم ادمایی ک واقعا ادمای خوبی ان رفت امد کنم تا هر ادمی

دقیقا

ولی متاسفانه اینجوری نیست

با آدمهایی ارتباط دارم که دوستشان ندارم

و یجورایی مجبورم به داشتن این ارتباط ها

نه دوس ندارم

گاهی دلم میخاد مثلا چن تا دوستامو جمع کنم خونه یا بیرون غذا هم ببرم کلا پذیرایی مفصل کنم   

ولی اقوام نه حتی کسایی که دوس دارم  حوصله رفت و آمد ندارم چون حرفی با من که ندارن  با مادرم حرف دارن 

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

من با کمال میل دوست دارم دورم پراز ادمایی که واقعا باهاشون بهم خوش میگذره باشه 

خیلی دوست دارم با خانواده نامزدم ی عمارت طوری بزرگ داشته باشیم که چندین و چنتا اتاق بزرگ داشته باشه همه با هم زندگی کنیم 😍😍 غذامونم تو حیاط سفره بزرگ پهن کنیم نزدیک ی حوض بزرگگگ وایییی دلم غش رفتتتت

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

جدیدا حوصله هیچ جمعی رو ندارم حتی اونا که دوسشون دارم فقط دلم میخواد خودمو شوهرم باشیم

ارتباط خوبه ولی یه جوری که آدم زده نشه

من واقعا از فامیل متنفرم

مثلا دوس دارم ارتباط هام با برنامه باشه مثلا دوستهام رو هیچوقت خونه نمیارم 

بیرون یه وقتایی میریم کافه یا.....

من از رفت و آمد متنفرم 

از شلوغی و بریز و بپاش و جمع و آدمهای مضخرف و حرفای خاله زنکی و ...

خصوصا جمع خانواده شوهر 

ولی بعضی جمع ها بهم کیف میده مثل دایی هام ....چون کنارشون خوش میگذره و شاد میشم حالم عوض میشه 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

من با کمال میل دوست دارم دورم پراز ادمایی که واقعا باهاشون بهم خوش میگذره باشه خیلی دوست دارم با خان ...

با آدمهای باشخصیت

آدمهایی که تو زندگیت سرک نکشن

هی این ور اون ور بهت کنایه نزنن

درک کنن

دوستت داشته باشن

زندگیتو مختل نکنن