2777
2789
عنوان

بچه ی سوم

711 بازدید | 69 پست

دوتا پسر دارم.یکی هشت ساله یکی پنج ساله.شوهرم میگه دوباره اقدام کنیم.دلش دختر میخواد ولی میترسم این یکی هم پسر بشه.از یه طرف هم 33سالمه.فکر میکنم واسه بارداری دوباره دیر شده

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا حوصله ندارم ولی همسرم کوتاه نمیاد

تو هم کوتاه نیا 

والا همه بدبختیش واسه ما زناس مردا اصلا توی این قضیه حق اظهار نظر هم نباید داشته باشن

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

دوست منم دوتا پسر داشت برای سومی اقدام کرد دوقلو پسر شد. 

اون یکی دوستمم باز دوتا پسر داشت سومیشم پسر شد. 

به نظر من که زیر بار نرو 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

منم ۲۹سالمه و پنج ماهه باردارم دوتا دختر دارم منم از بارداری میترسیدم ولی یهویی خدا خودش سورپرایزمون ...

عزیزم انشالله بسلامتی زایمان کنی

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم
دقیقا حوصله ندارم ولی همسرم کوتاه نمیاد

منم دو تا پسر دارم ولی روزی بخوام بچه سوم بیارم به جنسیتش فکر نمیکنم فقط به خاطر اینکه ۳ تا بچه داشته باشم میارم شوهر منم دختر خیلی دوست داشت ولی الان عاشق پسرهام هس تازه به شوخی میگی یه پسر دیگه هم بیار مهم سلامتیه و بعد هم تربیت بی خیال جنسیت  

منم ۲۹سالمه و پنج ماهه باردارم دوتا دختر دارم منم از بارداری میترسیدم ولی یهویی خدا خودش سورپرایزمون ...

مبارکه.  سومی پسره؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅