2777
2789
عنوان

بچه ی سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 69 پست
من اولی رو ۲۱ آوردم اصلا نفهمیدم چجوری دنیا اومد خدا نگهش داشت و خواست بمونه اینقدر راحت بود دوتا سق ...

انشالله بسلامتی نی نی تو بغل بگیری😍منم ب همین موهای بافته شده و گلسر های خوشکل و لباس توری فکر میکنم ک دو دلم دیگه😁

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی همش نگو کاش دختر شهفقط بگو سالم باشهمن برای دومی که اقدام کردم همش لبنیات می خوردم که دختر شه ،۸ ...

عزیزم خدا حفظش کنه واست.واقعا اول سلامت باشن بعدم انشالله خدا یه دختر ناز بهم بده.حسرت ب دلت نمونم😢

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم
چته از کجا میدونی فقیرن؟؟؟؟؟؟؟؟ اتفاقا منم تو فکر سومیم

میتونه بفرستتشون خارج از کشور با ساپورت کامل مالی!

خونه و ماشین بهترین مدل میتونه بده بهشون!

لباس های برند و امکانات رفاهی و مدارس غیرانتفاهی و کلاس های پشرفته !

فقر فقط این نیست ک نیازهای اولیه رو بشه برطرف کرد جانم!

۹۵ درصد ما فقیریم با تورم ۵۰ درصدی

فقیر در برآورد نیازهای روز دنیا و هم پای دنیا

بچهای این دوره مثل ما نیستن هرچند ما خودمونم با حیرت اغلب بزرگ شدیم

عزیزم فقیر نیستیم.دو دلیم واسه اینه که میترسم بدنم تحمل یارداری رو نداشته باشه.از نظر مالی خداروشکر ...

جان دلم منظور بنده بد برداشت شد من برای مادر یکی از دوستان جوابم رو توی همین پست نوشتم بخون

منظور من شرایط اقتصادی بی ثبات و توقعات بچهاس 

امسال یا سال دیگه خونه میخری

🫢🫢🫢🫢🫢🥹🥹🥹اگه بشه 

ای خدااااا اگه بشه تگت میکنم میگم تو سایت

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

میتونه بفرستتشون خارج از کشور با ساپورت کامل مالی!خونه و ماشین بهترین مدل میتونه بده بهشون!لباس های ...

لباس برند نپوشد نمیشه ؟مدرسه دولتی بره نمیشه؟نمیشه خودش کارکنه بهترین ماشین رو برا خودش بخره؟قرار نیس بچه ی ثروتمند دنیا بیاریم قراره حامیشون باشیم و شاد زیستن و قشنگ زندگی کردن رو یادشون بدیم،همش که قضیه ی پول زیاد نیس 

لباس برند نپوشد نمیشه ؟مدرسه دولتی بره نمیشه؟نمیشه خودش کارکنه بهترین ماشین رو برا خودش بخره؟قرار نی ...

عزیزم خودتم خوب میدونی ک مهم هست!

توی دوره ای ک ماشین مسافرت با ماشین روزمرشون جداس این چیزا خیلی هم مهمه

وگرنه بچه با حسرت و عقده بزرگ میشه

شما مثل خاله همسر بنده ای و بحث کردن فایده نداره

چهار تا زاییده لباسای اونیکی تن اونیکی میکنه و میگ مهم خواهر برادر داشتنه وگرنه بدون لباسم بزرگ میشن!!!

من با این دست از افراد حرفی ندارم هرکس دیدگاهش برای خودش محترمه