2777
2789
عنوان

شستن کفش توی ماشین لباسشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 66 پست
اون انقدر شسته میشه که تمیز بشهبعدم اون عزیزانی که مشکل نجس و تمیزی دارناولا که ماشین لباسشویی حالت ...

همین 

یسریا یجوری گفتن که حس نجس بودن بهم دست داد 

خب پس نیازی به شست و شوی بعدی نداره؟

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ووییی مگ کفش میندازید ماشین لباسشویی چه کثیف

حالت شست و شو کفش داره!! 

کثیف یعنی چه؟!

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️
من همه جا میریزم هم جا پودری هم بین واشر هم داخل لگن کلا پر پرش میکنم ولی کفش ننداختم تا حالاها

ممنونم عزیزم

همین یسریا یجوری گفتن که حس نجس بودن بهم دست داد خب پس نیازی به شست و شوی بعدی نداره؟

نوچ

ماشین خودش تمیز میکنه خیالت راحت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اگه با دست شستن انقدر سختته،لااقل کفشتو بده خشکشوئی،توی ماشین ننداز

چرا اینجوری میگی عزیزم؟!

وقتی خود ماشین حالت شست و شو کفش داره

چرا بدم بیرون!

نوچماشین خودش تمیز میکنه خیالت راحت

ممنونم عزیزم

چرا اینجوری میگی عزیزم؟!وقتی خود ماشین حالت شست و شو کفش دارهچرا بدم بیرون!

شاید بخاطر این میگم،که توی وسیله ای که لباس شسته میشه،کفشی که باهاش از هرجایی رد شدی رو طبیعتاً نباید بندازی،درسته لباسشوئی اون برنامه رو داره،اما فکر کردی شاید برای شستن کفشیه که فقط داخل خونه پوشیده شده؟؟؟؟؟

نکن ب نظرم ممکنع اسیب بزنه ب دیگش.یا سنگ و شن داشته باشه لوله فاضلابش گیر میکنه

با گل و خاک که نمیدازن تو ماشین

گل و خاکشو پاک میکنن برای شسته شدن پارچه میندازن توی ماشین

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شاید بخاطر این میگم،که توی وسیله ای که لباس شسته میشه،کفشی که باهاش از هرجایی رد شدی رو طبیعتاً نبای ...

شاید هم بهتر باشه روی لحنت برای حرف زدن بیشتر کار کنی! 

اینطور فکر نمیکنی عزیزم؟

با گل و خاک که نمیدازن تو ماشینگل و خاکشو پاک میکنن برای شسته شدن پارچه میندازن توی ماشین

دیدی بعضی خاکای نرم کف کفش هست‌.اونا رو ما متوجه نمیشیم تا خیس نخورع.همونا میره توی لوله فاضلاب گیر میکنه

حالت خوبه؟

بله چرا بد باشه؟

همین یسریا یجوری گفتن که حس نجس بودن بهم دست داد خب پس نیازی به شست و شوی بعدی نداره؟

ول کن اینجا رو عزیزم 

همچین فاز برمیدارن انگار همه کثیف هستن 

یکبار هم من گفتم لباس زیر میندازم تو ماشین آنقدر بهم گفتن کثیف و چندش 

گفتم مگه ماشین لباسشویی شما لباس انداختم اخه