2777
2789
عنوان

خانومای کد بانو اشپز میشه بیاین🥹

144 بازدید | 14 پست

خیلی دلم سوپ قارچ میخواد🙂

میشه بگین چ جوری درست میشه🥰

چ وسایلی نیازع

🥴از سبزی بدم میاد بدون سبزی بد میشع؟

برای ۵نفر🤣

دو نفر بیشتر نیستیماااا (با تو دلیم میشیم سه نفر)🙂🥰ولی چون دوست دارم گفتم برای پنج نفر 

بگین چقد چقد باید وسایل بگیرم

روزگارت وصلامید باشد وبس...🦋✨

جو پرک و پیاز نگینی و سینه مرغ رو بذار انقدر بپزه که کاملا له بشه مرغو ریش ریش کن و قارچ ورقه ای خرد کن بریز داخلش عصاره مرغ و فلفل و خامه و کمی شیر هم اضافه کن

شیر سرد نریز فقط

آویشن هم بریز توش

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیاز رو درشت خورد کن و تفت بده زردچوبه بزن و یکم رب و جو پوست کنده یا جو پرک بریز هویج رنده کن بریز و کمی جعفری خورد شده بعد قارچ هارو بشور و پوست بکن و ورقه ای کن بریز داخلش و یکم مرغ یا کتف و بال بریز تا بپزه یه ربع آخر کمی رشته سوپ بریز و نمک و آبلیمو

سوپ شیر هم میتونی درست کنی که توش قارچ بریزی سلیقه ای هست من هر دو مدلشو دوست دارم مخصوصا سوپ شیر و قارچ

پیاز رو درشت خورد کن و تفت بده زردچوبه بزن و یکم رب و جو پوست کنده یا جو پرک بریز هویج رنده کن بریز ...

🤔عزیزم مگه اینی ک گفتی سوپ قارچ شیر نبود؟

نیاز ب خامه ندارع؟

اخه ندیدم رب بریزن

خامه هم گفتم که

بی ادبی نباشه🥴 میشه بگی چقد چقد وسیله بگیرم

مثلا چند تا پیاز 

چند تا قارچ دلم میخواد پر مخلفات باشه

ببخشید دیگ تا حالا درست نکردم

🤔عزیزم مگه اینی ک گفتی سوپ قارچ شیر نبود؟نیاز ب خامه ندارع؟اخه ندیدم رب بریزن

نه اونی که گفتم سوپ شیر نیست سوپ معمولیه 

سوپ شیر یکم پیاز تفت میدی شیر ولرم میرزی و جوپرک و هویج رنده شده و مرغ پخته شده ریش ریش شده من ذرت هم میریزم خامه هم دوست داشتی بزن نزنی هم اشکال نداره یه کوچولو سبزی هم برای طعم و رنگ میتونی بزنی قارچ هم فراوون بریز و بذار با شعله کم بپزه نمک و فلفل سیاه هم بزن

بی ادبی نباشه🥴 میشه بگی چقد چقد وسیله بگیرم مثلا چند تا پیاز چند تا قارچ دلم میخواد پر مخلفات باشهب ...

من همه چی رو چشمی می ریزم 

مثلا برای ۵ نفر یه پیاز بزرگ یه لیوان جو پرک یه تکه سینه مرغ یه عصاره مرغ یه بسته کوچیک قارچ یه قاشق خامه و یه لیوان شیر

جعفری هم یه دسته کوچولو می ریزم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم