2777
2789

شما میخوایید بخونید؟بنظرت حقوق معلمی خوبه برای معلمی تلاش کرد؟😁

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دردسرش نمی ارزه .استرس فشار .حقوق ناچیز چنتا از دوستام رفتن 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

همه چیز حقوق نیست علاقه هم دخیله تو این ماجرا

علاقه هم دارم‌اما گاهی حرفای دیگران انگیزمو میگیره

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

خیلی سخته قبول بشی و تا مصاحبه هم پیش بری ولی با اختلاف خیلی کم بیفتی من دیگه عمرن برم سمتش اصلا معلوم نیس فیلتراشون چیه،رقیبم مصاحبه رو از من پرسید روندشو و رفت قبول شد خیلیاشو جواب نداده بود

اوچان گوش اوچسادا اوچوش خاطره سی قالمالیدی،اونوتما
عزیزم منبع اصلی رو بخون حتما...خلاصه نه..من فقط منابع اصلی خوندم

شما قبول شدید

رشتتون‌چی بود

منابع اصلی خیلی قطور و حجیمه

عمومی و اختصاصیها که شامل فنون تدریس و روانشناسی و ... میشه ، حجمشون زیاده

ولی تخصصی رو میشه منابع اصلی خوند

شما چه سالی قبول شدید

شما قبول شدیدرشتتون‌چی بودمنابع اصلی خیلی قطور و حجیمهعمومی و اختصاصیها که شامل فنون تدریس و روانشنا ...

بله امسال قبول شدم خداروشکر..هنرآموزی تک ظرفیتی..

من همون منبع اصلی خوندم اونم پی دی اف و چند بار..از کانالا هم تست میزدم..

عزیزم منبع اصلی رو بخون حتما...خلاصه نه..من فقط منابع اصلی خوندم

ممنون از راهنماییتون، منابع زیاد هستن و وقت کم! تازه شروع کردم حتما تا جایی که بشه منابع اصلی رو میخونم اما جزوه و خلاصه هارو نمیدونم از کجا بگیرم، چندتا توی سایت ها دیدم و یکی هم کتاب جامع معلمی رو دیدم بین این دو گزینه موندم کدوم رو بگیرم. شما چندوقت خوندین و روزی چندساعت؟ 

خیلی سخته قبول بشی و تا مصاحبه هم پیش بری ولی با اختلاف خیلی کم بیفتی من دیگه عمرن برم سمتش اصلا معل ...

عزیزم ناامید نباشید، بله سخته ولی شما تلاشتون رو کردین،  اون شخص کارت بسیج فعال، لوح و تقدیرنامه، مدارک فنی و حرفه ای،.... این چیزارو داشت؟!