2777
2789
عنوان

بچه هام خیلی عذابم میدن چکار کنم

894 بازدید | 64 پست

یه کلاس دومی دارم و یه دو ساله.دوساله هردیقه چسبیده بهم دائم داره خرابکاری می‌کنه کارای خطرناک.بزرگه هم همش با درسش و مدرسش گیرم الان بردمش مدرسه ساعت۹ می‌ره می‌خوابه با بدبختی صبح بیدارش میکنم احساس می کنم هیچی از زندگی نفهمیدم نمیدونم ازاین روزای سخت درمیام یا نه تا ابد رنج و عذابم ادامه داره.برای خالی شدن تاپیک زدم وگرنه هیچکس تو تاپیک من شرکت نمیکنه نمیدونم چرا؟چه تالاری و باید انتخاب کنم که تاپیکمو ببینند و شرکت کنن بلکم کسی یه راهکار داشته باشه

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آخه راهکاری نداره 

راهش این بود حوصله نداشتی دومی را نمی آوردی فعلا 

مثل من که حوصله ی درد سر نداشتم همون اولی بس بود 

بچه داری یعنی اقیانوس صبر و حوصله دیگه عزیزم

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

همینه عزیزم مادر شدن هیچوقت استراحت نداره و‌یه چرخه تکراری تا بزرگ شدن و از آب و‌گل دراومدن بچه ها هرروز تکرار میشه. البته میشه برنامه ریزی کرد کارها تلنبار نشه حداقل فشار روحی کمتر میشه با نظم و برنامه ریزی 

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

توقع نداشته باش بچه ها شما رو درک کنن شما میبایست اونها رو درک‌ کنی . اونها نمیتونن درجا شعورشون رو اونقدر بالا ببرن که شما رو درک کنن وظیفه ما هست که خودمون رو با اونها تطبیق بدیم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

درسته سخته درکت میکنم

موقعی ک پسر بزرگت نیست تو اون ساعت ب خودت برس و اهمیت بده تمام فکر و ذکرت بچها نباشن 

به نکات مثبتشم نگاه کن همین ک دوتا بچه دارن خیلیا حسرت بچه رو دارن 

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

ما هم این سختی ها رو کشیدیم بزرگتر بشن مستقل میشن بالاخره این روزا هم میگذره

بچه هاتون چند سالن؟؟کی میتونم یه نفس بکشم ؟؟؟

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه