2777
2789
عنوان

سلام کی میگه حق الناس نکن حق الله رو خدا میبخشه

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 50 پست
اول صبحی چی اذیتت کرده که همچین پستی گذاشتی؟نمیخوان بگن نماز نخون روزه نگیرمیخوان بگن بیشتر هوای همو ...

درسته ولی برخی کلا احکام دین رو گذاشتن کنار. ضمنا فرصت توبه همیشه موجود نیست. نباید رحمت خدا باعث سواستفاده بشه، خدا خوشش نمیاد بنده نافرمانی کنه و بگه خدا توبه پذیره بی خیال ...

اینو ولس کسانی گفتم که یکطرف رو رها کردن

الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. پاک باش و خدمتگزار برای الله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه شما از کل زندگیشون و اون جاهای خلوت شون باخبرید؟ برخی ظاهر رو حفظ می کنن، برخی گرفتاریشون مونده ...

اره دیدم که میگم 

دیگه دوران این حرفا گذشته 

حساب و کتاب قبر؟؟؟؟!!!!

کسی که ذره ای تو این دنیا آزرده نمیشه و بقیه رو آزار و اذیت می‌کنه از کجا معلوم که اون دنیا به حسابش برسن؟؟؟

جهنم اون دنیا هم برای آدمای مظلومی مثل ماست که این دنیا هم چیزی جز رنج ندیدیم

کی گفته همه میریم جهنم؟دیروز در مترو وقت نماز کیف کردم دیدم نمازخونه پر شد؟در همینجا افرادی هستن نما ...

سلام حرفاتون همه حقه ،ممننونم،از پست خوبتون ،خدا مارو برای امتحان گذاشته وچون انسان طبعا دنبال نمره خوبه پس باید تلاش کنه تا آخرتش خوب باشه 

اره دیدم که میگم دیگه دوران این حرفا گذشته حساب و کتاب قبر؟؟؟؟!!!!کسی که ذره ای تو این دنیا آزرده نم ...

تو قرآن خدا گفته انسان رو در رنج آفریدیم، مثل اینه ک بگن قیر سیاهه،خب اگه سفید باشه جای تعجبه،نمونه‌ی مهم امام حسین ک تو عاشورا نماز خوند ،پس ما هیج توجیهی برای بد بودن نداریم خدا همیشه گفته بد بندمو،بمن بسپار ،الان گفته شما دلیل اینه خدانیست واین کفرع،حتما توبه کن وب جبار،بودن خدا مطمعن باش خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤲

درسته ولی برخی کلا احکام دین رو گذاشتن کنار. ضمنا فرصت توبه همیشه موجود نیست. نباید رحمت خدا باعث سو ...

حرفتون رو قبول دارم.

یه جاهایی هم مقصر ما مذهبی ها هستیم.

مثلا میبینیم طرف حجاب مناسبی نداره رفتار تند و زننده داریم در حالیکه گاهی اگر مهربونتر باشیم طرف میگه چه با شخصیت بود با اینکه محجبه هست چقدر شیک و تمیز و با اخلاقه و مودبه.

البته همه اینجور نیستن.

یا نماز میخونیم بعد غیبت و تهمت و دروغ هم زیاد تو رفتارمون هست طرف نماز نمیخونه ولی این رفتارا رو هم نداره.

ادعایی هم نداره.

دو گانگی ها تظاهر ها باعث شده خیلیا دین گریز شدن.

با یه قشری که کلا منکر خدا هستن بحثی نیست.یا اعتقادی به آخرت ندارن راه اونا کلا جداس.

بعضیا هم هستن چون نماز می خونن و روزه می گیرن فکر می کنن هر علط دیگه ای خواستن می تونن کننراحت قضاو ...

خب اینم درست نیست. کلا مفهوم اصلی تاپیک همین بوده : هم حق الله و هم حق الناس باید باهم رعایت بشن.

فک کنم منظور رو اشتباه جا انداختن تو جامعهمیگه خدا شاید حق خودشو ببخشه ولی حق الناس رو نمیبخشهمیخواد ...

احسنت. عدالت خدا این هست که حق مردم رو درش دخالت نمیکنه و خود مردم تصمیم میگیرن.

ما میگیم هم حق الله و هم حق الناس هر دو باید رعایت بشن اتفاقا بهم وابستگی زیادی دارن.

شما خود خدارو دیدی ک گفته نمیبخشم؟؟؟ما امید داریم ی بخشش خداهممون اشتباهاتی داریمانشالله حق الله ها ...

ما به بخشش خدا شک نداریم اما نباید این باعث طواستفاده بشه، طرف کلی کار حروم از رابطه کلامی و لمسی با نامحرم، شرب خمر و .... انجام میده ، نماز نمیخونه و .... یعنی فرامین الهی رو انجام نمیده و شعارش اینه که حق الله رو خدا می بخشه اینا که حق الناس نیست، خب این سواستفادس و بنظر حسابش فرق داره ....

باید هم حق الله و هم حق الناس باهم رعایت بشه 

اینا با این حرفا خودشون رو دلداری میدن...مثل مواد مخدر

البته برخی واقعا غافلند و باید یادآوری کرد که هم حق الناس و هم حق الله باید باهم رعایت بشن

شما خودت داری نیش و کنایه میزنی و زبون تندی داری و این حق الناس خودت رعایت نمیکنی اشتباه می‌کنی میای ...

ببین چند نفر پست تو رو لایک کردن چند نفر تاپیک منو. کدوم نیش و کنایه. یاداوری احکام و شرع کجاش تندی هست؟ من مودبانه و هشداری نوشتم جهت بصیرت افزایی.

به والله قسم من خیلیییی وقته منتظرم دو نفر که چنددددتا خانواده رو از هم پاشیدن تهمت و افترا و دروغ ز ...

همه چیز در این دنیا محاسبه نمیشه ، دنیا کیفیت و ظرفیت این رو نداره و پسته، اما حساب آخرت قطعی و دقیق و کامله. مراقب باشین نسبت به خدا اشتباها بد گمان نشید که از دسیسه های شیطانه. دنیای پست و گذرا رو جدی نگیر .... منم دلخونی از برخی دارم تازه طرف نماز خونم بود ..... سعی میکمم یه غیبت هم نکنم ازش تا در قیامت نتونه ادعایی بکنه، در این حد .... مراقب باش ایمان و اعتمادت به خدا رو از دست ندید. شیطان بدجنس اغوا کنندس. توبه کنید و برگردید به خدا و منتظر روز حساب باشید

من اتفاقا دیشب درمورد همین تایپیک زدمخیلی مرد خوبیه اهل روز و نماز هس تا حالا نشده روزه قضا داشته با ...

سعی کنین به قدر توان و حوصله گاهی حتی شده یه حدیث مرتبط بخونید در خونه که اونم بشنوه. امه نیاز داریم یه کانال احادیث در ایتا داشته باشیم و تلنگر بخوریم هر از گاهی

من می‌خوام برم جهنم همه رفیقام اونجا میرن

نزدیک جهنم که باشی حاضر میشی امه چی رو فدا کنی فقط نفرستنت داخل .... در روایات به سختی زندگی دردناک دوزخیان اشاره شده