2777
2789
عنوان

سلام کی میگه حق الناس نکن حق الله رو خدا میبخشه

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 50 پست
اره دیدم که میگم دیگه دوران این حرفا گذشته حساب و کتاب قبر؟؟؟؟!!!!کسی که ذره ای تو این دنیا آزرده نم ...

شما نمیدونم تا چه حد مظلوم واقع شدی اما بدتر از مطلومیت، ضعف ایمان شما به آیات قرآن هست که به زندکی بعد از مرگ و حساب و کتاب آن تاکید داره. شیطون رو لعنت کنید و توبه کنید ، دنیا گذراست مراقب باشین اون دنیا هم براتون تلخ نشه

الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. پاک باش و خدمتگزار برای الله

سلام حرفاتون همه حقه ،ممننونم،از پست خوبتون ،خدا مارو برای امتحان گذاشته وچون انسان طبعا دنبال نمره ...

و من الله التوفیق 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون رو قبول دارم.یه جاهایی هم مقصر ما مذهبی ها هستیم.مثلا میبینیم طرف حجاب مناسبی نداره رفتار تند ...

مممنونم. البته حتی اگر دین گریزی اون دسته قلیل دلایلی باشه که فرمودین باز ام توجیح نمیشه چرااا: چون دقت بکنید چقدر افراد بی حجاب که با نرمی هم باهاشون حرف میزنی باز هجومی حمله میکنن، چقدر افراد مشروب خوار که المال زشت انجام میدن پس چرا سایر مشروب خوارها مشروب گریز نمیشن؟ چقدر افراد بی نماز که اعم از خانوم و آقا که بدترین خیانتها رو بهم میکنن پس چرا افراد بی نماز از اونا برنمیگردن و نماز خون نمیشن؟ کلا با تقوا و دیندار بودن یه تکالیفی داره و از یه شیرینی ها و وسوسه های دل باید طرف بگذره و فدا کنه که برخی حاضر به انجام اونا نیستن و دارن بد معامله میکنن.

به زندان‌ها نگاه کن چقدر از اینا افراد بی تقوا و اتفاقا بی نماز بودن، چرا پس برخی همچنان به انجام شرارت مبادرت دارن .... در کل اراده خود آدمها بسیار دخیل هست و بهانه تراشی نزد خدا پذیرفته نیست مگر برگشت و توبه

نزدیک جهنم که باشی حاضر میشی امه چی رو فدا کنی فقط نفرستنت داخل .... در روایات به سختی زندگی دردناک ...

خدا کنه همون‌طور که میگن باشه.شک دارم

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

عه چرا همه رنج و سختیش برای ی عده باید باشه؟؟؟

چون حتما ایمان این عده قویتره من ب خدای بزرگ یکتای بی مثال ،لیس کمثله،شی، مثل نفسم معتقدم دقیقا مثل نفس ک برام مهمه ،میدونم خدا هست عدالتش از مهربونیش،قویتره،هیچوقت گله نمیکنم ،چرا،چرا،چرا،چون من آفریده شدم ک آزمایش بشم پس حق اعتراض ندارم ،سند اینکه دنیا محل آزمایشه دقیقا زندگی امامان عزیزم هست ،توقع ما از دنیا باید با کلام خدا ک دنیا فانی هست وبرای مشکل آفریده شده باید دقیقا هم کف باشه دیگه خدا وقتی ببینه ظرفیت نداریم آرامش میاره خدا ک ظالم نیست حتی دعاهای ماهم ذخیره میکنه اکه این دنیا جواب نده آسایش اون دنیامون میشه، با خدا باش واقعا با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هرچ خواهی کن ،خدا آنقدر عزیزه ک حتی برای عابروی بندش مشخص نکرده ک چ کسی اثر گناهش میبینه ک سختی افتاده،و چ کسی امتحان ایمانش هست دقیقا با بیماریه حضرت عیوب ثابت کرد ک نمیشه قضاوت کرد چوقت جزا می‌بینیم چوقت امتحان میشین چون خدا ستار عیوبه،🤲🤲🤲🤲