2777
2789
عنوان

سلام کی میگه حق الناس نکن حق الله رو خدا میبخشه

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 50 پست

فک کنم منظور رو اشتباه جا انداختن تو جامعه

میگه خدا شاید حق خودشو ببخشه ولی حق الناس رو نمیبخشه

میخواد بگه که چقدر حق الناس گناه سنگینیه که اون دنیا خداهم برات کاری انجام نمیده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خود خدارو دیدی ک گفته نمیبخشم؟؟؟

ما امید داریم ی بخشش خدا

هممون اشتباهاتی داریم

انشالله حق الله ها رو با خود خدا کنار میاییم

انشالله حق الناس نداشته باشیم که خیلی دشواره🤲🏻

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
منظور اینه ک خدا ممکنه از حق خودش ب خاطر چیزای دیگه بگذره چون الرحم الراحمینه ولی از حق مردم نه چون ...

احسنت دقیقا همینه. اینو خطاب به کسانی گفتم که بصیرت شون اندازه شما نیست تا تلنگر بخورن و غفلت رو کنار بزارن.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. پاک باش و خدمتگزار برای الله

احسنت دقیقا همینه. اینو خطاب به کسانی گفتم که بصیرت شون اندازه شما نیست تا تلنگر بخورن و غفلت رو کنا ...

شما خودت داری نیش و کنایه میزنی و زبون تندی داری و این حق الناس 

خودت رعایت نمیکنی اشتباه می‌کنی میای بقیه رو هم نصیحت می‌کنی!!!! 

به وقت اذان صبح…  قربون بزرگیت خدا جونم 🤩 

خیلیا هستن کلی حق الناس به گردنشون و حق هر آدمی رو پایمال میکنن و هیچی شون نمیشه چی میگید شما

مگه شما از کل زندگیشون و اون جاهای خلوت شون باخبرید؟ برخی ظاهر رو حفظ می کنن، برخی گرفتاریشون مونده واس قبر، برخی در خوشی موقت دنیا دارن وقت رو هدر میدن بزودی حساب و کتاب قبر میرسه. اینو من نمیگماااا ببین کیا گفتن

به والله قسم من خیلیییی وقته منتظرم دو نفر که چنددددتا خانواده رو از هم پاشیدن تهمت و افترا و دروغ زدن بعدم نشستن عقب تماشا کردن تقاص پس بدن 

یه ادمی که 40 ساله تو زندگی ظلم کرد زور گفت فحش داد تهمت زد به زنش تقاص پس بده اما هیییچ.... 

دیگه به این نتیجه رسیدم خدا از حق الناس هم خیلی راحت میگذره دیگه از این دنیا حالم بهم میخوره

تو رو خدا بیا اینو به شوهرم بگو که تازگیا برای نماز کوتاهی میکنه

به اندازه توانتان تکلیف دارین بگین. منم دعا میکنم

نه فردا دیره امروز بریم🙃

😁😁😁😁

من تا حالا نماز جمعه شرکت نکردم خدایی میگن نماز جمعه رو باید خطبه شو گوش بدی من حوصله شنیدن داستانای مادرشوهرمو ندارم چه برسه به خطبه به اون زیادی😐😐😐😐

بعد من برم کل صف بهم میریزه انقدر که مسخره بازی درمیارم میخندم با آبجیم 🤭😁

هی نفسی میاد و میگاد🙃

به اندازه توانتان تکلیف دارین بگین. منم دعا میکنم

من اتفاقا دیشب درمورد همین تایپیک زدم

خیلی مرد خوبیه اهل روز و نماز هس تا حالا نشده روزه قضا داشته باشه

ولی تازگیا برای نماز کاهلی میکنه که من خیلی ناراحت میشم بقیه میگن تو گوش زد نکن بیشتر زده میشه