2777
2789

آخرین فرزندم ینی ته تغاری 

این که میگم ته تغاری فکر نکنید مثلا هیجده سالمه ها نه،۳۷ سالمه و بزرگترین خواهرم حدود ۵۰ سالشه بگذریم...

از وقتی یادم میاد سر براه ترین بودم ،قانع ترین ،دلسوز ترین 

مدرسه رفتنم،بزرگ شدنم ،ازدواج کردنم مادر شدنم و و و ...همیشه درک کردم همیشه کنار اومدم سعی کردم بار روی دوش کسی نباشم مخصوصا پدر و مادرم

چهارتا از خواهر و برادرام همون سالهای ۸۸ به نوبت مهاجرت کردن و از ایران رفتن اخرین جملشونم این بود حواست به مامان بابا باشه..

زمان ازدواجم جهیزیه نخواستم چون پدرم بازنشسته هستند و شرایط مالی معمولی دارند نخواستم زحمتم گردنشون باشه کسی هم بهم اصرار نکرد چون سالها بود کار میکردم و خودم خونه و ماشین و پس انداز داشتم خودم جهیزیه خریدم و بعد از من خواهرم ازدواج کرد با بهترین جهیزیه .سیسمونی هم همین شد.اتفاقا دانشگاه هم من رشته ی دلخواهم قبول نشدم اما دولتی خوندم و خواهرام رشته ی دلخواه و آزاد.من کار کردم کمک خرج بابا شدم و بقیه کار کردن پیشرفت‌کردن .بازم شکر ازدواج موفقی دارم ولی خب بحث فرق و تفاوت بین خواهر برادراس

همیشه از من توقع میره همیشه تکیه گاه منم .کسی که تو دلتنگیا و مشکلات باید برسونه خودش رو منم ،تو مریضی های پدر و مادر فقط و فقط منم ،اگه‌ بدهی باید پاس بشه بازم فقط منم.ولی دروغ چرا ؟فکر کنم الان کم اوردم دلم یکم حمایت خانواده میخواد...

شما مثل من نباشید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی بحث توقعه

تو توقع نداشتی که باید میداشتی حالا دیگه مهم نیست

ولی از کجا میدونی خواهر برادرات قبل تو چیا کشیدن چیا نکشیدن زندگیشون چطور بود

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

همینطوره

تو شوهر منی 12ساله خون به جیگرم کرده تازه میگه از 14سالگی کار کرده خونواده ش خوردن از 9سالگی هم چوپونی.  ببخشید ولی شماها مریضید طرحواره ایثار و فداکاری تون خیلی زیاده 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

شما عین همسر من از پدر و مادر و خواهر برادر شانس نیاوردی اونم همینه هیچ‌کار براش نکردن ولی فقط توقع داشتند الان با همشون قطع رابطه کردم راحت شدم البته پدر شوهر مادر شوهر فوت کردن 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

ولی دمتم گرم توعم خونه ماشین گرفتی یه زندگی ساختی پیشرفت نیست؟ چون اونا مهاجرت کردن پیشرفت کردن؟ اونا پیشرفتشونو بردن یه کشور دیگه تو توی ایران پیشرفت کردی

چه فرقی میکنه

مگه خونه و ماشین گرفتن و زندگی ساختن و... به این راحتیاست

ولی تو انجام دادی و بهش رسیدی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

میدونی بحث توقعهتو توقع نداشتی که باید میداشتی حالا دیگه مهم نیستولی از کجا میدونی خواهر برادرات قبل ...

همین الانشم ندارم توقع بحث اینه دیده‌نشد هیچی.

میدونم عزیزم ،خودشون هم میدونن .مهم نیست من ذاتا اینم حتی غذا از گلوم پایین نمیره اگه از شرایط خانوادم بیخبر باشم خانواده برام همه چیزه مخصوصا پدر و مادر.اما با اینهمه دارم‌ میبینم اونی که زحمت داره ناز داره عزیز تره

متاسفانه منم همینم ولی با این تفاوت که از نظر مالی نمیتونم به خونوادم کمک کنم وگرنه از لحاظ‌های دیگه من دقیقا مثل شما عمل کردم همیشه قانع بودم هم برای جهیزیه هم برای سیسمونی کلا همیشه کمترینو برای خودم میخواستم تو زمینه عاطفی هم من همیشه سنگه صبور بودم حتی موقعی که خودم نیاز به حمایت و تکیه کردن داشتم بازم صبورانه مشکلات روحی مادرمو درک میکردمو بهش گوش میدادم بعضی اوقات واقعااااااا در حاله فروپاشی روانی بودم ولی به روی خودم نمیاوردم

ولی برادرم همیشه خودخواه و سرکش بود و همیشه همه چیزو واسه خودش میخواست و همییییشه مورد حمایته ۱۰۰٪ خانواده بود و هست

احساس میکنم به خودم ظلم کردم

همین الانشم ندارم توقع بحث اینه دیده‌نشد هیچی.میدونم عزیزم ،خودشون هم میدونن .مهم نیست من ذاتا اینم ...

مدلت اینه که دلسوزی

شاید چون خودت نیاز به دلسوزی از طرفشون داشتی... 

ولی به هرحال قطعا دیده میشه و شده حتی اگه به روی خودشون نیارن

ولی دمتم گرم توعم خونه ماشین گرفتی یه زندگی ساختی پیشرفت نیست؟ چون اونا مهاجرت کردن پیشرفت کردن؟ اون ...

راضیم عزیزم‌ معلومه که راضی هستم ولی اینکه یادم میاد چندین نفر کار میکردیم همه برای خودشون خرج میکردن برای اینده شون و تفریحاتشون و من خرج خونه ی پدری میکردم با اینکه خودم اونجا زندگی نمیکردم و خونه ی جدا داشتم چندتا حس مختلف میاد سراغم که بیشترینش در حال حاضر حسرته با چاشنی به‌کوچولو حسودی.تمام عمرم دلسوزی کردم اما الان مادرم با افتخار از سلیقه ی دختری حرف میزنه که تو سخت ترین شرایط مالی ازشون گرونترین جهیزیه رو خواست و بعد هم از ایران رفت و هر دوسه سال میاد سر میزنه نمیدونم میتونم میفهومم رو برسونم یا نه.راستش خیلی وقته دیگه به این‌چیزا فکر نمیکنم دعای خیر پدر و مادرم برام کافیه ولی امشب دلم گرفته 

راضیم عزیزم‌ معلومه که راضی هستم ولی اینکه یادم میاد چندین نفر کار میکردیم همه برای خودشون خرج میکرد ...

اگه هیچکی نفهمه و یادش نباشه خدا هست و میبینه

اگه ایناییکه میگی واقعی باشه و برداشت خودت نباشه مطمین باش ازدواج موفقی که داشتی و حیلی چیزای دیگه نتیجه همین دل پاکت بوده

من عمیقا اعتقاد دارم ادما نون قلبشونو میخورن

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند