2777
2789

سلام کسی تجربه داره یا میدونه، اگه بچه از  تولد تا مثلا هفت هشت ماهگی وزنش در حد نیم کیلو اضافه شده باشه، قدش،هم تغییر نکنه. عفونت ادراری خفیف هم داره، که بعضی وقتا تو آزمایش منفی میشه گاهی مثبت. کم خونی داشته که خون تزریق شده، شما تجربه مشابه داشتید؟  بچه من نیست واسه کسی میپرسم، ممنون میشم کمکم کنید

خدایا هزاران بار شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت خیلی بده.به یه متخصص دیگه نشون بدین.اگه از تولد تا ۷ و۸ماهگی نم  کیلو باشه که امکان نداره . خیلی وضعش بده.مگه بهداشت نمیبرتش؟بهداشت همه اینا رو چک میکنه واگه نیاز باشه میگه ببرش دکتر

عفونت خیلی بده.به یه متخصص دیگه نشون بدین.اگه از تولد تا ۷ و۸ماهگی نم  کیلو باشه که امکان نداره ...

بهداشت هم میگه تحت نظر دکتر باش، دکتر هم که مرتب میبره ولی تغییر حاصل نمیشه، گفتم ببینم کسی همچین چیزی داشته اطراف یا نه

خدایا هزاران بار شکرت

چون زیر 1 سال هست نمیشه همه چی داد مثلا برای قدش باید مولتی ویتامین که زینک داره داد.مثلا آب هویج کلسیم داره ولی چون زیر 1 ساله نمیشه داد عزیزم دکترش رو عوض کنید حتما.الان حداقل باید 80 و85 سانت باشه