2777
2789
عنوان

اضافه نکردن قد و وزن نوزاد، کسی تجربه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 25 پست
ببرنش پیش فوق غدد اطفال  نیاز به بررسی بهتر داره

دکتر خوب میشناسی معرفی،کنی، تهران نیستن، اگه دکتر خوب تو این زمینه سراغ دارید معرفی کنید خودم واسش نوبت بگیرم، که بیان تهران

خدایا هزاران بار شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خوب میشناسی معرفی،کنی، تهران نیستن، اگه دکتر خوب تو این زمینه سراغ دارید معرفی کنید خودم واسش ن ...

دکتر رزاقی اذر بیمارستان مفید

دکترهای غدد مرکز طبی کودکان هم خوبن

بهترین راه این که از کلینیک ویژه یعنی عصر بیمارستان مفید یا مرکز طبی برای یک فوق غدد اطفال نوبت بگیری براش

سریعترین راه نوبت گیری هم رفتن به اونجاست چون با تلفن فقط معطل میشید

چون زیر 1 سال هست نمیشه همه چی داد مثلا برای قدش باید مولتی ویتامین که زینک داره داد.مثلا آب هویج کل ...

80خیلی بالاس دیگه

قدبچه های نرمال تا یک سالگی باید24سانت افزایش پیداکنه

مثلا بچه ای که باقد50دنیااومده تایکسالگی میشع74یانهایت77

😇😇😇😇😇😇
80خیلی بالاس دیگه قدبچه های نرمال تا یک سالگی باید24سانت افزایش پیداکنه مثلا بچه ای که باقد50دنیاا ...

من پسرام قدشون به 90 میرسید 

اولی 1 سالگیش 92 بود 

دومی 87 بود 

پسر اولم قد بلندتره تا دومی 

داداشم هیکل داره پسر اولم به داییش رفته دومی به باباش 

80خیلی بالاس دیگه قدبچه های نرمال تا یک سالگی باید24سانت افزایش پیداکنه مثلا بچه ای که باقد50دنیاا ...

گفتم شاید اشتباه کرده باشم ولی توی کارت واکسن مسر دوم نگاه کردم دیگه همین بوده که گفتم الانم پسر اولم قدش 133 هست 

ما یه فامیل داشتیم اونم بچش وزن نمیگرفت،بعد سرماخورد و بردنش بیمارستان و ریه اش عفونت کرد و دیگه خوب نشد...متوجه شدن ریه اش مشکل داشته،

شمام تست ریه بگیرین ببینین ریش سالمه اصلا اکسیژن به بدنش خوب میرسه،

دکتر رزاقی آذر هم بهترین فوق تخصص غدد است تو مطبشم بچه های لاغر زیاد دیده میشه،خیلی هم بد وقت میده مگر اینکه با خواهش بشینی آخر وقت بری تو

من پسرام قدشون به 90 میرسید  اولی 1 سالگیش 92 بود  دومی 87 بود  پسر اولم قد بلندتر ...

ماشااله قدشون خیلی خوبه،یکسالکی حدود ۷۵ تا ۸۰ باید باشه،الان چند سالشونه؟چیز خاصی بهشون میدی بخورن یا فقط ژنتیکه؟

دکتر جواب درستی نمیده، گیج شدیم دیگه، آزمایش ها هم مشکلی نداره تیرویید و غیره

سلام شما كجا دكتر برديدش؟ فهميدن مشكلش رو؟ پسر منم وزن اضافه نميكنه

تو دخملي دخمل😛